2777
2789

بپرس عزیزم 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
بپرس عزیزم 

میگم مثلا به چت کارهایی میاد 

من سرم درد می‌کرد و فک پایینم و چشمم انگار قلمبه شده و درد داره رفتم دکتر گفت برای دیسک فک سمت راستت هست 

یعنی با همین خوب میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم مثلا به چت کارهایی میاد  من سرم درد می‌کرد و فک پایینم و چشمم انگار قلمبه شده و درد داره ...

ببخشید عزیزم سایت نبودم

از لوازم ورزشی ها شاید ارزونترشو گیر بیاری، من خریدم اما  نتونستم استفاده کنم، سردرد های من سردرد تنشی بود

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

من از لوازم پزشکی خریدمش ۱۵۰ تومن

میندازی تو آبجوش بعد گازش میگیری فرم دندونات میشه