2777
2789
به اونایی که پوستشون سفید و روشنه میاد. وگرنه جالب نمیشه.

پوستم خیلی سفیده ، این رنگو از دیجی کالا سفارش دادم اما چون نوشته تیره میترسم که معلوم نشه توناژ قرمزش

نه که حرفی نباشه ، هست ... ولی گفتن و نگفتنش فرق نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گذاشتم خیلی نازشد ولی من با حناهندی گذاشته بودم واقفا محشر بود الان هرکاری میکنم دیگ اونجوری نمیشه😐

خدایا🕋با امید تو به زندگیم برگشتم نا امیدم نکن از زندگی و دوباره فرشته نازموسالم وسلامت بهم برگردون و دامنموسبز کن امیدموازم نگیر خدا🕋😔
پوستم خیلی سفیده ، این رنگو از دیجی کالا سفارش دادم اما چون نوشته تیره میترسم که معلوم نشه توناژ قرم ...

موهات دکلره داره؟

خدایا🕋با امید تو به زندگیم برگشتم نا امیدم نکن از زندگی و دوباره فرشته نازموسالم وسلامت بهم برگردون و دامنموسبز کن امیدموازم نگیر خدا🕋😔
من گذاشتم خیلی نازشد ولی من با حناهندی گذاشته بودم واقفا محشر بود الان هرکاری میکنم دیگ اونجوری نمیش ...

شما متوسط خریدی یا تیره ؟ 

پوستم خیلی سفیده ، این رنگو از دیجی کالا سفارش دادم اما چون نوشته تیره میترسم که معلوم نشه توناژ قرم ...

خوب میشه نگران نباش.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
شما متوسط خریدی یا تیره ؟ 

من موهام دکلره بود بعد حنا هندی قهوه ای و مشکی رو قاطی کردم ماهگونی متوسط دراومد و دکلره هام مثل لایت قرمز تیره شده بود

من موهام دکلره بود بعد حنا هندی قهوه ای و مشکی رو قاطی کردم ماهگونی متوسط دراومد و دکلره هام مثل لای ...

ماهگونی تیره رو رنگ قهوه ای چطور درمیاد ؟ 😁

نه دکلره نیست ، الان رنگش قهوه ایه

اگ میخوای زیاد تیره نشه و یمقدار به قرمزی بزنه رنگ سه صفر به اندازه ۱بند انگشت بریز خوشگل میشه

اگ میخوای زیاد تیره نشه و یمقدار به قرمزی بزنه رنگ سه صفر به اندازه ۱بند انگشت بریز خوشگل میشه

مرسی عزیزم 🥰😘

ماهگونی تیره رو رنگ قهوه ای چطور درمیاد ؟ 😁

مشخصه دیگ تیره میشه حداقل ۱شماره روشن تر میگرفتی میتونی عکسشو بزاری ببینم

مرسی عزیزم 🥰😘

قربونت خوشگلم