2777
2789
عنوان

نامزد مشکوک

295 بازدید | 24 پست

سلام‌خانوما

😔😔😔

نامزدم ۲۴ ساعت شیفته دوروز خونه 

وقتای ک شیفته باهم توی تلگرام حرف میزنیم 

ولی خیلی مشکوک میزنه توی تلگرام بازدیش اخیرا بود بهم گفت بزار اخرین بازدیدتو ببینم منم گفتم توام از خودتو درستش کن 

حالا وقتای کع شیفته حالت روح میزنه تلگرامشو بعد پیام که میده معلومه یهو اخرین بازدیش عوض میشه 

امروز من بهش توی تلگرام پیام دادم ندیدش ولی یسره حالت بازدیدش عوض میشدانلاین بود ولی خب با من حرف نمیزد 

این قضیه خیلی رفته روی مخم ب من میگ بجز تو باکسی حرف نمیزنم

تا منم پیام ندم چیزی نمیگه انگار کم محلی میکنه وقتی ک شیفته 

شایدم من خیلی حساس شدم یه حس بدی بهم دست میده اینجوری میکنه به نظرتون دیگ بهش پیام ندم ببینم چکار میکنه؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بگو تلگرام روح دار برای گوشیت ضرر داره تلگرام اصلیو نصب کن اون حالت روح نداره بعدشم اینقدر چکش نکن خودت اذیت میشی اینجوری

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

مردا درگیری ذهنی بیشتری نسبت به خانوما دارن ، مخصوصا تو نامزدی ، شاید چک کردن تلگرامش بخاطر کارشه و وقت نمیکنه جواب بده ، اینقد بدبین نباش

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...