2777
2789
عنوان

دلم گرفته

67 بازدید | 12 پست

دانشگاه آزاد ننوشتم بااینکه بهم گفتن بنویس چون میدونم هرروز خدا میخوان اذیتم کنن که دارن پول دانشگاهمو میدن بالاخره باهاشون زندگی کردم میشناسمشون، تصمیم گرفتم باز هم بمونم حداقل دولتی بیارم یه شهر دیگه و واقعا ازشون فرار کنم، هرروز خدا دارم میشنوم بهم میگن بی عرضه و خنگ، داره کم کم باورم میشه، بهم محل نمیدن جوابمو نمیدن مودمم رو ازم گرفتن انگار که تنها مشکلم اینترنت داشته، خیلی درمونده شدم  خونمون هیچوقت آروم و شاد نیست، همیشه دعواست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چطور؟ الان دانشجویی؟

نه کنکور دارم سال دیگ.هیچی بلد نیتسم دوس دارم برم ازاد ولی میدونم برم منت میزارن سرم😔الانم میگن برو داشنکده افسری خیلی محدوده دوس ندارم حتی ممکنه برم خابگاه چون شبانه روزیه مهم نیس براسون😔میگن اگه زوریه نرو ولی میدونم ک منت میزارن سرم بهدا

نه کنکور دارم سال دیگ.هیچی بلد نیتسم دوس دارم برم ازاد ولی میدونم برم منت میزارن سرم😔الانم میگن برو ...

منم میخوام سال بعد دوباره کنکور بدم، میتونیم رفیق، بالاخره ما هم باید یه جایی برای خودمون توی دنیا داشته باشیم، رشتت چیه و چی میخوای بیاری؟

منم میخوام سال بعد دوباره کنکور بدم، میتونیم رفیق، بالاخره ما هم باید یه جایی برای خودمون توی دنیا د ...

انسانیم روانشناسی میخوام😔نه من نمستونم اجی دوقلوام ۱سال و نیمشونه همش پیش منن و اینکه حال روحیم خوب نیس

انسانیم روانشناسی میخوام😔نه من نمستونم اجی دوقلوام ۱سال و نیمشونه همش پیش منن و اینکه حال روحیم خوب ...

کتابخونه نمیتونی بری؟ یکاری کن وگرنه سال بعد باز اینجوری گیر میفتی، اجیاتو بده مامانت نگه داره بچه‌های تو که نیستن😕

کرونا بستس کتابخونه.گناه داره خب دوتان

میفهمم مهربونی اما اگه امسال رو اینطور نکنی سال بعد دقیقا همینجایی تازه بدتر چون یه سال به موندنات اضافه شده، اشتباه نکن و دل نسوزون، من اینکارو کردم پشیمونم، تو نکن

حوصله درس ندارم😔ازاد میرم ولی کنارش کار میکنم خددم خرجشو بدم

اینم خوبه، من ولی مشکلم با شهرمه، میخوام ازینجا بکنم برم وگرنه انتخابت خوبه، موفق باشی عزیزم❤