ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین من الان واست پرسیدم میگه اگه اسیاب شه وتوی محیط قرار بگیره اکسید میشه یجورایی سمی میشه حالا ن طوریکه خدای نکرده ادمو بکشه اما اگه همون اسیاب رو با عسل قاطی کنی و۱سال هم بمونه مشکلی پیش نمیاد. چ نیم کوب چ اسیاب چ سالم ودرسته هم ۱وکاررو انجام میدن فقط توی اسیاب معده زودتر هضم میکنه
✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
ممنون عزیزم لطف کردی ولی یع چیزی این عسلایی که تو بازاره اصلا اطمینانی نیست که طبیعی باشه یعنی م ...
والا من شونه عسل میگیریم طبیعی. ی منطقه کوهستانی نزدیکمون هس بهار میریم دو سه شونه میگیریم واسه مصرف یک سالمون. طرف دیگه اشناس عسل عالی بهمون میده شمام بتونی طبیعی وبا موم گیر بیاری عالیه
✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴