2777
2789

باید سالم قاطی عسل شه یا نیم کوب یا آسیاب؟

برای چند روز میشه درست کرد ؟ یا همون روز ؟

مصرفش چند ساعت قبل یا بعد داروهای هورمونی باید باشه؟

لطفا اگه اطلاعتتون دقیقه بگید شاید برای بقیه هم مفید باشه، مرسی

باید نیم کوب بشه و واسه چندروزم میشه استفاده کرد

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

نيمكوب يااسياب بايد بشه

بلافاصله بايد باعسل قاطي بشه وگرن مضره

هرروز اسياب كني بهتره واسه همون روز

بقيشو نميدونستم

من لك زدم باهاش بقيه شماها چطور؟؟

پيوسته آرزوكنمت بلكه آرزو از شرم ناتواني خودجان به سرشود...💓 خداياخودت منُ به عشقم برسون💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید نیم کوب بشه و واسه چندروزم میشه استفاده کرد

من واسه لاغری استفاده میکردم مشاورهدگفت تا ۳روزم میشه استفاده کرد

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

ببین من الان واست پرسیدم میگه اگه اسیاب شه وتوی محیط قرار بگیره اکسید میشه یجورایی سمی میشه حالا ن طوریکه خدای نکرده ادمو بکشه اما اگه همون اسیاب رو با عسل قاطی کنی و۱سال هم بمونه مشکلی پیش نمیاد. چ نیم کوب چ اسیاب چ سالم ودرسته هم ۱وکاررو انجام میدن فقط توی اسیاب معده زودتر هضم میکنه

ببین من الان واست پرسیدم میگه اگه اسیاب شه وتوی محیط قرار بگیره اکسید میشه یجورایی سمی میشه حالا ن ط ...

ممنون عزیزم لطف کردی

ولی یع چیزی این عسلایی که تو بازاره اصلا اطمینانی نیست که طبیعی باشه یعنی مطمینم

سیاهدانه توی همچین عسلی احتمالا فاسد بشه

ممنون عزیزم لطف کردی ولی یع چیزی این عسلایی که تو بازاره اصلا اطمینانی نیست که طبیعی باشه یعنی م ...

والا من شونه عسل میگیریم طبیعی. ی منطقه کوهستانی نزدیکمون هس بهار میریم دو سه شونه میگیریم واسه مصرف یک سالمون. طرف دیگه اشناس عسل عالی بهمون میده شمام بتونی طبیعی وبا موم گیر بیاری عالیه