2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله متاسفانه و از انجام کارای ساده روزمره هم عاجزم...ولی اینکه چطور وچرا دچار دیسک شدم رو نمیدونم

چند وقته دیسکت و فهمیدی منم الان سه هفته درگیرم نمی تونم بچرخم نمی تونم تندراه برم درد میگیره کلا باحرکت  دادن درد میگیره

چند وقته دیسکت و فهمیدی منم الان سه هفته درگیرم نمی تونم بچرخم نمی تونم تندراه برم درد میگیره کلا با ...

من یکسال بیشتره...باید رعایت کنی کارای سنگین انجام ندی..کاریکه ناچارباشی سرتو بندازی پایین...با روغن سیاهدانه ماساژ بدید گردن و کتف...

گران باش بانو...
سلام گلم من دیسک کمر و گردن دارم ک اذیتم.دیسک گردن شما چطوریه خفیف یا شدید؟

سلام عزیزم بله مهره سه وچهار پنج وشیشم دچارمشکل شده ولی الان درگیر بیماری (لطفأنپرسید چه بیماری)هستم که دیگه دیسک گردنم خیلی برام مهم نیست

گران باش بانو...
سلام عزیزم بله مهره سه وچهار پنج وشیشم دچارمشکل شده ولی الان درگیر بیماری (لطفأنپرسید چه بیماری)هستم ...

انشاالله خدا شفا بده بیماریتون رو .

منم چهار و پنج .پنج و شش هم دیسکه هم کم آب .بعد شدیده دیسکت ؟!

الهی بگردم برات من فکر میکردم از دیسک مریضی بدتری نداریم دیگه

انشاالله خدا شفا بده بیماریتون رو . منم چهار و پنج .پنج و شش هم دیسکه هم کم آب .بعد شدیده دیسکت ؟! ...

در حدی هست که اگه تو مهمونی باشم فقط نیم ساعت اول حالم خوبه بعدش دیگه از درد نمیتونم بشینم

گران باش بانو...
نمیدونم عزیزم...ان شاالله شما هم زودتر خوب بشید

ممنون .آخه یکی گفت خواهرم ی کم فقط گردنش درد میکرده رفته دکتر گفته دیرتر میومد قطع نخاع میشد باورشون نمیشده اصلا الان خواهرش جراحی باز کرده بنده خدا .

ممنونم انشاالله خدا شما هم شفا بده خوبه خوب بشی .