2777
2789
عنوان

خیلی دل گرفتم

111 بازدید | 14 پست

مدام با خانوادم دعوا دارم 

اونا هیچوقت نمیذارن من خودم تو زندگیم نظر بدم بعدم میگن ما صلاحتو میخوایم 

دیشب گریه کردم و بهشون گفتم من تو این خونه هزار بار آرزوی مرگ میکنم 

مامانم از دیشب تا الان میگه ما هیچی برات کم نذاشتیم تو گربه بی چشو رویی 

خبر ندارن من چه کمبودایی دارم تو زندگیم دلم میخواد کار مربوط به رشتمو دنبال کنم اونا نمیذارن میگن باید بری کار دولتی انجام بدی حتما 

میخوام کارای دیگه کنم نمیذارن بخدا خسته شدم دو روز حالم خوبه دو روز حالم بد اونا نمیفهمن حالمو فقط میگن تو بی چشم و رویی ما همه کار برات کردیم 

برای حاجتم یه صلوات بفرست و دعا کن 

چند سالته عزیزم 

شاید الان اینطوری حسی میکنی چون ناراحتی و مدام با خودت فک میکنی که خانوادم نمیزارن چیزی انجام بدم و خودشون تصمیم میگیرن این فکرای منفی و ازت دور کن باور کن خانوادت مصلحتتو میخوان شاید اونا چیزای میبینن و شما نمیبینمت و نمیخوان بهت بگن که مغزت درگیرنشه 

چند سالته عزیزم  شاید الان اینطوری حسی میکنی چون ناراحتی و مدام با خودت فک میکنی که خانوادم نم ...

۲۲ سالمه دوستامو که میبینم چه ازادانه تصمیم میگیرن و با خانوادشون دوستن بارها دلم میخواد خودکشی کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادت رو دوست داری و میخوای ازت حمایت کنند🌈💕

.

کاملا درک میکنم چی میگی

اما راه موفقیت هیچوقتتتت قرار نیست آسون باشه

برو دنبال اهدافت اگه حتی یک نفر هم نیست حمایتت کنه

من خودم این کارو کردم و تازه اول راهم (اما خانوادم هنوز نمی‌دونن)

نمی‌دونم شرایط تو دقیقا چطوریه اما راهشو پیدا کن

مطمئنم باش یه روزی میرسه اونا هم از موفقیتت خوشحال میشن و دوباره حمایتت میکنن

.

هیچوقت فکر نکن حامی تو نیستن برو پیش زنای که تازه زایمان کردن ببین با چه سختی بچه بزرگ میکنن

برو سرکار پدرها ببین با چه بدبختی یه لقمه نون در میارن

اونا همیشه حامی توان فقط تو از زاویه خودت داری حرف میزنی برو بقیه زوایا رو هم ببین🌛💕

توی تاپیک های جنجالی و مخصوصا عکس منو تگ کنید خانوما🤦🙏🥰۹۹/۹/۹ نمی‌دونم چخبره که اینقدر امضا گذاشتید براش🔫😑..گذشته از اینا حال خوب رو برای تک تک عزیزای دلم و مردم ایران می‌خوام🥰🥰🌻و همین طور عزت نفس و اعتماد به نفس بالا در خانوم ها و آقایون💕💕💕💕💕به امید روزی که حقوق زنان و مردان برابر بشه چه در ایران چه در تمام دنیا💕💕🧡🧡
خانوادت رو دوست داری و میخوای ازت حمایت کنند🌈💕 . کاملا درک میکنم چی میگی اما راه موفقیت هیچوقتت ...

من دارم روز تا شب تلاش میکنم برای کاری که دوست دارم بعد رفته منو ازمون کار دولتی نوشته و مجبورم کرده بخونم که بشم تایپیست یه اداره تو باشی فکر خودکشی نمیکی؟

۲۲ سالمه دوستامو که میبینم چه ازادانه تصمیم میگیرن و با خانوادشون دوستن بارها دلم میخواد خودکشی کنم& ...

ن گلم این کارو نکن بخدا دنیا نمیرزه بعد که بزرگ شدی میفهمی بامامان بابات بامهربونی حرف بزن ببین چی بهت میگن 

چندتا فرزندین

۲۲ سالمه دوستامو که میبینم چه ازادانه تصمیم میگیرن و با خانوادشون دوستن بارها دلم میخواد خودکشی کنم& ...

من ۱۸ سالمه و می‌دیدم خانواده ها چقدر برای بچشون خرج میکنن چقدر احترام و صمیمیت و سفر ها و... هست

اولین کاری که کردم به خودم گفتم بسمه 

ذهنم رو از انرژی منفی پاک کردم 

و شروع کردم به تلاش برای خواسته ‌هام

یک سال طول کشید 

که برسم به اول راه

اولش همینجوری

فقط

خودت رو با بقیه مقایسه نکن

و به مسیرت توجه کن

توی تاپیک های جنجالی و مخصوصا عکس منو تگ کنید خانوما🤦🙏🥰۹۹/۹/۹ نمی‌دونم چخبره که اینقدر امضا گذاشتید براش🔫😑..گذشته از اینا حال خوب رو برای تک تک عزیزای دلم و مردم ایران می‌خوام🥰🥰🌻و همین طور عزت نفس و اعتماد به نفس بالا در خانوم ها و آقایون💕💕💕💕💕به امید روزی که حقوق زنان و مردان برابر بشه چه در ایران چه در تمام دنیا💕💕🧡🧡
من دارم روز تا شب تلاش میکنم برای کاری که دوست دارم بعد رفته منو ازمون کار دولتی نوشته و مجبورم کرده ...

دارم میگم مثل خودت بودم

منم میخواستم خودکشی کنم

وقتی علاقمو میگفتم 

و اونا منو به زووور کشوندن توی رشته تجربی

حتی به مامانم گفتم: دیگه دختری به اسم من نداری! منو فراموش کن!!

یک سال بعد استعدادمو کشف کردم

اما چون رشته پر خرجی بود نتونستم برم

آرزوی مرگ داشتم

اما الان بعد از گذشتن این همه اتفاق 

الان جای هستم که میخواستم باشم

ن گلم این کارو نکن بخدا دنیا نمیرزه بعد که بزرگ شدی میفهمی بامامان بابات بامهربونی حرف بزن ببین چی ب ...

من همیشه دوسشون داشتم بی احترامی نکردم جز همین موارد که داد زدم و گفتم تو خونتون روزی هزار بار ازرزو میکنم بمیرم بعدش شروع کردن گفتن تو بی چشم و رویی تو فلانی 

خسته شدم تو خونه لعنت به کرونا با هیچ کسی در ارتباط نیستم دارم دیوونه میشم 

اما برای کنکورم قسم خوردم 

روز انتخاب رشته رو یادشون بیارم

و سخت پای تصمیمم میمونم

.

دارم سعی میکنم حالتو خوب کنم چون خودم مثل تو بودم

الان من هرچی بگم ممکنه باز تو ناامید باقی بمونی

اما همه چیز در زمان خودش به بهترین شکل اتفاق میوفته

دارم میگم مثل خودت بودم منم میخواستم خودکشی کنم وقتی علاقمو میگفتم  و اونا منو به زووور کشون ...

خوشبحالت ولی من فک میکنم ته خطم ته ته خط چون امسال که دانشگاه باز نمیشه درسم تموم میشه من تو خونه میمونم باید برم سر همون کاری که اونا دوست دارن 

اما برای کنکورم قسم خوردم  روز انتخاب رشته رو یادشون بیارم و سخت پای تصمیمم میمونم . دارم س ...

خسته شدم از صبح یه چاقو کنارمه که کی جرئتشو پیدا کنم بزنم خودمو راحت کنم 

ای بابا 

میگم منم عییننننن خودت بودم

فقط برای من گذشته

برای تو هم میگذره

سخت هست ولی میگذره

.

قدرت خدا رو دست کم نگیر 

من باهاش آشنا شدم معجزه کرد توی زندگیم 

.

الآنم شرمنده باید برم سرکلاس🤦

بعد اگه دیدم کمک لازم داشتی جواب میدم 

اگرم نه امیدوارم مشکلت زودتر حل بشه

خدا ؟ خیلی وقته انگار بنده ای به اسم من نداره -_-

بین تمام حرف های که میزنم

فقط یه سری چیزای رو میبینی که فکر میکنی بی ارزش و بهشون بها بی ارزشی بیشتری میدی

اشکالی نداره عزیزم

همه چیز داره با نظم خدا پیش می‌ره

خواسته هاتو ارزوهاتو هیچوقت فراموش نکن تا موفق باشی