2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 51 پست
توکل به خدا داشته باش.مطمئن باش عمل کنه زود به نتیجه می رسید.یکی از اقوام ما همسرش همین مشکل رو داشت ...

ممنون عزیزم

خیلی با حرفات امیدوارم کردی

دعا میکنم هییییچوقت این روزا و و این حس و حال بد و تجربه نکنی عزیزم⁦❤️⁩

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
چند وقته اقدامی؟

سه سال و نیم...شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد یکسال و نیم پیش ولی چون کارش سنگینه خوب نشد

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه سال و نیم...شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد یکسال و نیم پیش ولی چون کارش سنگینه خوب نشد

یه خانومی هست توی مشهد

من تعریفش و اینجا اتفاقی شنیدم

رفتم پیشش عجیبببببب همه چی و درست می‌گفتفقط با دست زدن به شکم

اگه مشهدی آدرسش و بدم بهت

ممنون عزیزم خیلی با حرفات امیدوارم کردی دعا میکنم هییییچوقت این روزا و و این حس و حال بد و تجربه ن ...

الهی هیچ موقع امیدت نا امید نشه.نگران نباش توکل به خدا کن دوست خوبم.  

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
بی بی چک هم نزدی؟

روز ۵ زدم منفی بود...

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
یه خانومی هست توی مشهد من تعریفش و اینجا اتفاقی شنیدم رفتم پیشش عجیبببببب همه چی و درست می‌گفتفقط ...

اره من مشهدم...دارو نداد بهت

روز ۵ زدم منفی بود...

من دوستم باهام اومد

راستش اولش اصلا باور نداشتیم که همچین چیزی باشه 

ولی رفتیم خیلی شلوغ بود و همه میگفتن برای بارداری عالیه

دوستم که خوابید قشنگگگگگ همه مشکلات ی که داشت و گفت

دوستم یه لوله ش بسته س قشنگ و دقیق گفت

دارو داد گفت دو ماه دیگه حامله ای بخاطر داروهای اون بی بی چک زدم

جدی کجاست

من دوستم باهام اومد راستش اولش اصلا باور نداشتیم که همچین چیزی باشه  ولی رفتیم خیلی شلوغ بود ...

خیلی جالبه اما هستن همچین آدمایی هم 

توی ۳۳ شکری ۱۵ عطاری کهن به اسم بی بی سلیمانی معروفه

حتما سر فرصت میرم..ممنونم..پول داروها چقدر شد آبجی