2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 51 پست
ممنون عزیزدلم یه دفه دیگه تست میکنم اگه هاله انداخت می رم آزمایش کشش جواب منفی شنیدن ندارم😭

امیدوارم به حق این شبای عزیز حاجت دل تو بگیری.  

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم مشکلتون چی بود ک دوسال تو اقدامی

یک سال و نیم اقدام میکردیم نمیشد

دکترم گفت اول شوهرت آزمایش بده بعد اگه مشکل نداشت برو عکس رنگی

رفت آزمایش داد هم کم تحرکی داشت

هم واریکوسل

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
یک سال و نیم اقدام میکردیم نمیشد دکترم گفت اول شوهرت آزمایش بده بعد اگه مشکل نداشت برو عکس رنگی رف ...

عزیزم واریکوسل همسرتو درمان کردید؟

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
شما حامله بودی؟

نمیدونم..من ۵ روز عقب انداختم روز بعدش لکه بینی داشتم یه روز خونریزی بعدش دو روز کامل قطع شد الان هم دو روزه خیلی خیلی کم لکه بینی دارم

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
فعلا دارو خورده یکم بهتر شده ولی قراره بزودی بره عمل بکنه

تو آزمایش اسپرمش معلوم بود آجی من عفونت دارم برام شیاف نوشت ولی شب استفاده کردم ببخشید رابطه داشتم ریخت بیرون بنظرت ضرر نداره نمیشه روز استفاده کنم

تو آزمایش اسپرمش معلوم بود آجی من عفونت دارم برام شیاف نوشت ولی شب استفاده کردم ببخشید رابطه داشتم ر ...

نمیدونم عزیزم تا حالا شیاف استفاده نکردم

ولی الان رفتم بجا طب سنتی زده زمانی که شیاف مصرف میکنید اقدام به بارداری نداشته باشید

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
نه این یکی دو هفته می‌ره برای عمل ان شاءالله

توکل به خدا داشته باش.مطمئن باش عمل کنه زود به نتیجه می رسید.یکی از اقوام ما همسرش همین مشکل رو داشت ۴سال اقدام بودن بچه دار نشدن بعد از اینکه همسرش عمل کرد خیلی سریع باردار شد

نرفتی آزمایش؟

نه دیگه گفتم شاید هورمونام بهم ریخته اینجوری شدم

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘