2777
2789
هنوز اینقد پرتی ک کسی بهش بگن جان و عزیزم َیلنی دم دستیه.واقعا هیچی به چشم ندیدین.حتی توی ادارات دول ...

تو خودت انقدر عقلت کمه روابط زن با زن مرد با مرد رو تشخیص نمیدی از هم که باید فرق بکنه بعد هم نمیگم به هر کی بگی عزیزم واقعا از ته جون دل عزیزته ولی اصلا جالب نیست همه مردا برا ی دختر جانم جانم راه بندازن

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم نظر تو در مورد عکس این قضیه اینه؟

آها اینه درست فهمیدی اینجا جاان به معنی اینه یعنی چی هر جا این کلمه معنی ای داره بستگی به موقعیت داره 

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن
توی اینستا معمولا کاربرا به خصوص مردا زیر پستا همه چیز میگن دلیل نمیشه که صاحب پیج با همه اونا دوست ...

اره درست میگی ولی من اگه باشم کسی پرو باشه از صفحه ام حذفش میکنم 

هنوز اینقد پرتی ک کسی بهش بگن جان و عزیزم َیلنی دم دستیه.واقعا هیچی به چشم ندیدین.حتی توی ادارات دول ...

الان چرا عرب های ایران رو هم متهم کردی به نفهم بودن و بیشعور بودن تو از عرب چی میدونی عرب های خوزستان اگه نبودن ک الان ناموس همه حراج شده بود عرب و عجم اونم الان! اگه جنوبی ها و عرب های خرمشهر و آبادان و هویزه نبودن الان ایرانی بود نژاد پرستی تا کجا! اتفاقا عرب های بیشعور و بی غیرت کشورهای حاشیه خلیج فارس رو ببین اونا خیلییی با کلاس هستن و از لحاظ فکری شبیه شما! 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..
آها اینه درست فهمیدی اینجا جاان به معنی اینه یعنی چی هر جا این کلمه معنی ای داره بستگی به موقعیت دار ...

عزیزم میگم اگه به یک پسر چند تا دختر جانم عزیزم بگن تو پسر رو مقصر میدونی ؟

خب پیج شخصیه بزنه بلاک.کنه

پیج همیشه شخصی نیست. و آشنا هم باشن طبیعیه که با اسم کوچیک صدا کنن 

خیلیا هم جان تکیه کلامشونه

درکل نمیشه گفت دختره با همشون دوسته اصلا حرف منطقی نیست😐

اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄
پیج همیشه شخصی نیست. و آشنا هم باشن طبیعیه که با اسم کوچیک صدا کنن  خیلیا هم جان تکیه کلامشونه ...

دیگه کلی ادم که اشنا نیست حالا اسم کوچیک.رو کاری ندارم عزیزم اینا 

لینی که میگم شخصیه 

تو خودت انقدر عقلت کمه روابط زن با زن مرد با مرد رو تشخیص نمیدی از هم که باید فرق بکنه بعد هم نمیگم ...

اصلا به تو چه ربطی داره؟؟؟ مالشه دوس داره براش جانم جانم راه بندازن.تا چش ندید بدیدا در بیاد.مال خودشه پیج خودشه دوس داره اصلا با یه دنیا میخوابه بدن خودشه مال خودشه دوس داره به همه بده تو بدنتو به کسی نده.به تو چه؟ سرت تو ک...خودت باشه.اسگُل 

عزیزم میگم اگه به یک پسر چند تا دختر جانم عزیزم بگن تو پسر رو مقصر میدونی ؟

بازم بستگی داره به محیطش آره یکم مشکوکه امضامو بخون 

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن
درست جوابشو بدید دیگه چرابد جواب میدید شاید ایشون کنجکاو شدن بدونن دیگه اینکه نگید ازدهات اومده .این ...

متاسفانه نه فرهنگ.دارن نه میدونن روابط اجتناعی درست چیه 

تو خودت انقدر عقلت کمه روابط زن با زن مرد با مرد رو تشخیص نمیدی از هم که باید فرق بکنه بعد هم نمیگم ...

ببین عزیزم بی حیایی یعنی کلاس من و شما هم امل هستیم حالا اگه یه خانم همینجوری ب همسر همین ها بگم جانم عزیزم واویلا اون زن یک فاحشه هست والسلام 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..