2777
2789
عنوان

زایمان

62 بازدید | 4 پست

سلام وقتتون بخیر من مشهدم میخوام ۹ ابان انشاله برم بیمارستان سینا برای سزارین..میخواستم بدونم کسی تازگی رفته پرنسل خوبن رسیدگی ایناچطوره ؟ دکترم خانم برادرانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما سز اختیاری هستین ؟ 

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم

عه منم سینا بودم پارسال ☺️

خیلی پرسنلش عالین خدایی خیلی رسیدگی میکنن به آدم... من طبیعی بودم و خدایی یه خاطره عالی ازشون واسم موند انشالله به سلامتی زایمان کنی و نی نی خوشگلت بیاد بغلت😍😍😍😍😍

من دکترم نجفی بود و مامام خانوم عباسی... 

یه خانومی هست اونجا اسمش خانوم غلامیه خیلی مهربونه کمک پرستار نمیدونم یا پرستاره.... 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍