2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی

144 بازدید | 19 پست

دو روز پیش واکسن۱۸ ماهگی پسرم رو زدم روز اول کمپرس سرد روز دوم کمپرس گرم الان که روز سوم پاش ورم داره و سفته به نظرتون عادیه لطفا اگه تجربه ای دارید بگید ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یواش یواش خوب میشه چیزی نیست

شربت بروفن بهش بده التهاب رو میخوابونه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
میشه لطفا بمنم بگین یه هفته بعد واکسن یک سالگی بچه تب میکنه یا نه؟؟؟

ن یک‌ سالگی هیچییییی نمیشه برا دختر من ک اینجور بود انگار ن انگار ک واکسن زده

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.
میشه لطفا بمنم بگین یه هفته بعد واکسن یک سالگی بچه تب میکنه یا نه؟؟؟

نه واکسن یکسالگی خیلی سبکه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
خیلی اذیت شد؟من دخترم ۱۳ ام واکسن ۱۸ ماهگی داشت موند برا ۱۸ ام 😭از الان استرس دارم

درد پا خیلی داشت روز اول نمی تونست راه بره یه شب تب داشت  الانم راه میره میلنگه که کوچولوم

خیلی اذیت شد؟من دخترم ۱۳ ام واکسن ۱۸ ماهگی داشت موند برا ۱۸ ام 😭از الان استرس دارم

صدقه بده قبلش

من مرتب به دخترم شربت بروفن میدادم خیلی اذیت نشد