2777
2789
عنوان

چیکار کنم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 40 پست

نمیخام ناراحتت کنما ولی تجربم میگ اینا دروغن

من رل داشتم ی بار حرف می‌زدیم آنلاین میشد سین نمی‌کرد پی اممو نیم ساعت گذشت هی میرفت میومد سین نمیکرد بلاکش کردم  به محض اینکه بلاکش کردم پی امم سین خورد 

قبلش بهش گفته بودم اینستا شاتم کن میخاس اذیت کنع گف نمیخام ولی همون لحظع که بلاکش کردم شاتم کرد 

گف حالا ک بلاک کردی دیگ انبلاک نکن گفتم هرررری

بعدش  پشیمون شدم که تند رفتم اما بعد ی مدت فهمیدم با یکی دیگه دوسته و خدارو شکر کردم ک جدا شدیم و شناختمش

کاربری دست دو نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیکار نیسم عزیزم ولی میخوام بیشتر دربارت بدونم بگم چی کنی

باشه پس💋

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
نمیخام ناراحتت کنما ولی تجربم میگ اینا دروغن من رل داشتم ی بار حرف می‌زدیم آنلاین میشد سین نمی‌کرد ...

وای خدا نکنه نگو تروخدا بخدا بره با یکی دیگ خودمو میکشم🙃

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
خلاصه خودت و ارزشتو به آدمهاي پايينتر از خودت گره نزن  اون هم غلط كرد وقتي يه گوشي درست نداره ...

دقیقا😞قدر سختگیری های مامانو بابا بعد اینکه یجا گندزد آدم میدونه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
خلاصه خودت و ارزشتو به آدمهاي پايينتر از خودت گره نزن  اون هم غلط كرد وقتي يه گوشي درست نداره ...

نمیتونم تو بهترین موقعیتم باشم تمام فکرم پیششع آخه وقتی اومد ب من پیشنهاد داد ک گوشیش سالم بود

نمیتونم تو بهترین موقعیتم باشم تمام فکرم پیششع آخه وقتی اومد ب من پیشنهاد داد ک گوشیش سالم بود

خوب ديگه  يه آدم نديده و نشناخته با يه گوشي خراب هم عشق توعه

ما هم هرچي بگيم باز حرف خودتو ميزني

خوب ديگه  يه آدم نديده و نشناخته با يه گوشي خراب هم عشق توعه ما هم هرچي بگيم باز حرف خودتو ميز ...

دست خودم نیس ک😔😔