2777
2789
عنوان

چیکار کنم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 40 پست
دیگ بیشتر از این وابستگی؟😔 ک با وجود این همه عذاب برا نبودنش نمیتونم دست بکشم  بعد ی مدت میاد ...

من میدونم چی میگی عزیزم مخصوصا که‌دوری گاهی یه دوست داشتن تو فضای مجازی خیلی عمیق تراز دوست داشتن کسی هست که بیخ ریشته هر بار میبینیش.‌.‌.اصلا کجا زندگی میکنه شاید حتی شهریا روستاشم دروغ گفته محاله انقد پریدن انتن نهایتا درروز چندساعت تلفنی حرف بزنین اون اوایل آنتنش مدام قطع میشد؟

ببین تو یه شانس خوبی که داری اینه به نسبت کمتر باهاش حرف زدی درطول روز و با یکماه آبغوره گرفتن و چندماه تو فکر بودن مشکلت حل میشه بهت قول میدم برات عادی میشه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
قوي باش ،الان تو دورترين روستاها و بالاي دكل و تو بيابون هم آنتن ميده اگه طرف بخواد جواب بده اين يا ...

خیلی خرجش میشه میگ ارزش نداره نمیتونه هم بگیره

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میدونم چی میگی عزیزم مخصوصا که‌دوری گاهی یه دوست داشتن تو فضای مجازی خیلی عمیق تراز دوست داشتن کس ...

مرسی ک درک میکنی عزیزم ولی وحشتناک وابستشم جوری ک با این حال مریض خودم دلم پر میکشه واسع جواب دادنش ب حدی تو نبودنش کلافم ک خدا میدونع😔😔😔

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
از شهر ديگه مياد شهر شما از دلت در مياره؟

ن خیلی دوره

خیلی خرجش میشه میگ ارزش نداره نمیتونه هم بگیره

آخه اين كه حتي يه گوشي رو نميتونه بخره ،به چه درد ميخوره 

هرچند معلومه سركاري ،وگرنه يهو يه روز كامل گوشيش درست نميشد 

آخه اين كه حتي يه گوشي رو نميتونه بخره ،به چه درد ميخوره  هرچند معلومه سركاري ،وگرنه يهو يه رو ...

خیلی دوسش دارم میدونم پول نداره خودشم گفت من پول ندارم درستع عاشقتم ولی دلت ب چیم خوشه ولی منم ک بخاطر پول نمیخامش😔

مرسی ک درک میکنی عزیزم ولی وحشتناک وابستشم جوری ک با این حال مریض خودم دلم پر میکشه واسع جواب دادنش ...

تو اگه ادامه بدی فرصتاتو میسوزونی من این اشتباهو کردم عواقبشو دیدم ولی به زحمت تونسم جمعش کنم ولی بازم اثراتش روزندگیم هست فقط زندگیتو بکن تو شب و روز استرس داری و اگه معمولا بایکی کمتر ارتباط بگیری برات شیرینتر میشه و بیشتر ساعتا توفکرش میری حتی تو فاصله ای که اون کارای خودشو میکنه تو الکی خودتو مشغول میکنی تا برگرده داری به خودت ظلم میکنی اول ببین نتیجش چی میشه میتونه کاری کنه مدام پیشت باشه یا بیشتر ساعتا یا نه اگر نشد یه خداحافظی کن و تموم‌...تاچندماهم باهیچ پسری تو مجازی در حد سلام خوبی اصل بده هم صحبت نکن چون همون باعث میشه تو جزیان اینو واس اون بگی اونم بیاد دلداریت بده حالا یه قوزت میشه دوقوز

تو اگه ادامه بدی فرصتاتو میسوزونی من این اشتباهو کردم عواقبشو دیدم ولی به زحمت تونسم جمعش کنم ولی با ...

کاملا درس میگی ولی چیکار کنم با این دل وا موندم😔

میدونم دلش میخاد پیشم باشع ولی خب شرایطشم نداره گوشیشو عوض کنه

چند سالته ؟ ميخواي براش پول بزن به كارتش تا گوشي بخره

۱۸سالمه ن بابا پولم کجاس خودم تازه گوشی خریدم و اینک اصلا هزار تومن شارژم ازم قبول نمیکنع

کاملا درس میگی ولی چیکار کنم با این دل وا موندم😔 میدونم دلش میخاد پیشم باشع ولی خب شرایطشم نداره گ ...

چندسالت هست؟میخوای بیا خصوصی اونجا صحبت کنیم

چندسالت هست؟میخوای بیا خصوصی اونجا صحبت کنیم

۱۸سالمه اگ بیکاری باشه درخواست میدم

خلاصه خودت و ارزشتو به آدمهاي پايينتر از خودت گره نزن 

اون هم غلط كرد وقتي يه گوشي درست نداره اومد با دختر مردم ...استغفرلله 

مخصوصا ارتباطاي اينترنتي خيلي وابستگي اعتيادآوري دارن كه يه عده هم ازش سوءاستفاده ميكنن 

سرتو گرم كن فكر كن اصلا وجود نداره