2777
2789
عنوان

پختن کیک

56 بازدید | 3 پست

خانمها سوال در مورد تزیین کیک داشتم خامه قنادی رو باید از کجا بخرم آماده ک فرم گرفتش رو و اینکه بهش رنگ خوراکی بزنم خوب میشه کسی نجربه ای داره راهنمایی کنه ؟

از قنادی ها یکی میگفت باید مخصوص خامه گرفت رنگ خوراکی و این یکی ها شل و بد میکنه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از وسایل شیرینی پزیو قنادی . قبل مصرف از فریزر در میاری میذاری حالت بخمکی بشه بعد انقدر میرنی تا رد پره هاز همزن روی خامت بیفته .رنگ هم ژله ای بگیر خوبه.راسی خامه زده شده هم میتونی از قنادی مبخری ولی سریع باید مصرف کنی که اب نشه چون اگه دوباره تو فریزر بذاری و ام بزنی فرم نمیگیره