banoooooyeirani مدیر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 2858 عنوان 😑😑😑😑شوهرم... | مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 33 پست ترجیح داد هندزفری بذاره تو گوشش آهنگ گوش کنه تا ی ذره منو خوشحال کنه ۱۰تادونه پیش دستیو گفتم بشور نشست 😭😭😭😭خیلی ناراحت شدم 1399/07/15 | 23:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoooooyeirani مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 2858 حالا کار شوهرت یه طرف 10 تا پیش دستی رو چقدر طول دادی که هم آهنگ گوش کرد هم خوابش برد، خودتم شلی 😂 ... من کودتا هم کردم جواب نداد ی کم بیشتراز ۱۰ تاشوهرمم زود خوابش میبره خستس
بهاری6911441 عضویت: 1393/11/02 تعداد پست: 14676 من کودتا هم کردم جواب نداد ی کم بیشتراز ۱۰ تا شوهرمم زود خوابش میبره خستس پس عین همسر منه، من شوخی میکنم بهش میگم تو میای رو تخت میشینی تو مسیر تا سرت به بالش برسه خوابت میبره من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
سوگلییییییییممم عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 2087 چی میشد میشست ی کم خوشحال میشدم بی خیال خسته هست.من هم شوهر ۹ نیم میخابه وافعا خسته میشه روزها. علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
liiilliii عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 2007 ازش دلگیر شدم بیشعووور اشکالی نداره سعی کن همیشه خواسته ها تو با شیرین زبونی بهش بگی و ازش دلتو صاف کن چون خودت اذیت میشی