2777
2789
عنوان

😑😑😑😑شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 33 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا من بشورم اومدم دیدم خوابیده ۷ تا پادشاهم خواب دیده حتمن  

اب بپاش روش روانی شه😂😂😂😂😂

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
دور از جونش بازم 😁 الان گفتم بلند بهش ی کم اونورتر بخواب از خواب پرید دوباره خوابید😑  

😑😑😑

بپر رو شکمش😂😂😂😂😂😂😂

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
دور از جونش بازم 😁 الان گفتم بلند بهش ی کم اونورتر بخواب از خواب پرید دوباره خوابید😑  

بی خیال 

حالا ادم خو با کار خونه نمیمیره.خودت ناراحت نکن.

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕

حالا کار شوهرت یه طرف

10 تا پیش دستی رو چقدر طول دادی که هم آهنگ گوش کرد هم خوابش برد، خودتم شلی 😂😂😂

ولی حالا جدای شوخی همه مردا همینن، من هر از چند گاهی یه کودتا میکنم تا چند روزی خوبه، دوباره روز از نو روزی از نو😁😁😁

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
2790
2778
2791
2779
2792