hedieee مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 897 عنوان خانما لطفاً بگید کدوم آب مرکبات گیر بهتره؟ + عکس 1204 بازدید | 16 پست سلاملطفاً نظرتون رو بگیددیروز برا جهیزیه این اب پرتقال گیری رو خریدم به قیمت 1100ولی حالا میخوام برم عوض کنم از مدلای دسته دارش بخرم. شبیه اینشما یا اطرافیانتون از کدوم نوع دارید؟بنظرتون کدوم بهتره؟ عوض کنم یا نه؟ زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد... 1399/07/15 | 22:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازدونه۷۸ عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1482 از این ۳ یا ۴ کاره ها بخر راحتاین چیه ۱۱۰۰ پول دادی ۱ تومن بذار روش خیلی چیز بهتری میخری گلم
hedieee مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 897 از این ۳ یا ۴ کاره ها بخر راحت این چیه ۱۱۰۰ پول دادی ۱ تومن بذار روش خیلی چیز بهتری میخری گل ... یه شش کاره خریدم ابمیوه گیری هم از قبل خریده بودماینم خریدم زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...
hedieee مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 897 به نظرم بالايي راحتتره اون ديگه قرتي بازين شما کدومشو دارید؟ یا دیدید کسی داشته باشه زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...
نازدونه۷۸ عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1482 شما کدومشو دارید؟ یا دیدید کسی داشته باشه برو پسش بده حوصله داری این همه میخای چیکار نترس میوه اگ گیرت اومد همینجوری بخور ابش پیش کششبخدااااتو این گرونی ک بدبختی
hedieee مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 897 برو پسش بده حوصله داری این همه میخای چیکار نترس میوه اگ گیرت اومد همینجوری بخور ابش پی ... من نگفتم اصلا بخرم یا نه یکی از چیزهای جهیزیه هست هرکی دوس داره میخرهمن فقط گفتم کدومو بخرممیوه هم حتما گیرم اومده که میخوام دستگاهشو بخرم!ممنون برای نظرتون زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...
نازدونه۷۸ عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1482 باشه بابا پولدار😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
دخترژنتیکدان عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 4635 من نگفتم اصلا بخرم یا نه یکی از چیزهای جهیزیه هست هرکی دوس داره میخره من فقط گفتم کدومو بخرم میوه ... استارتر سلام آخرش کدومو خریدی؟ راضی هستی استفاده می کنی مدام؟ یا بنظرت نگیرم من؟
hedieee مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 897 استارتر سلام آخرش کدومو خریدی؟ راضی هستی استفاده می کنی مدام؟ یا بنظرت نگیرم من؟ سلاممن مدل دسته دارش رو خریدمبرای گرفتن اب پرتقال و لیموترش بزرگ خوبهاستفاده هم کردم راضیمنمیدونم که بگیرید یا نه. بستگی داره به استفادتون و بودجه تون زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...
دخترژنتیکدان عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 4635 سلام من مدل دسته دارش رو خریدم برای گرفتن اب پرتقال و لیموترش بزرگ خوبه استفاده هم کردم راضیم نم ... بودجه مشکلی ندارم ولی میخوام بدونم کارایی داره؟> چه مارکی خریدی شما؟
hedieee مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 897 بودجه مشکلی ندارم ولی میخوام بدونم کارایی داره؟> چه مارکی خریدی شما؟ من مارک نیو لند خریدم بله کارایی داره. زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...
دخترژنتیکدان عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 4635 من مارک نیو لند خریدم بله کارایی داره. دو تا سری داره یا یک سری گلی؟چون فککنم اونا که دو تا سری دارن بهترن و راحتتر میشه لیمو ترش باهاش اب گرفت
hedieee مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 897 دو تا سری داره یا یک سری گلی؟ چون فککنم اونا که دو تا سری دارن بهترن و راحتتر میشه لیمو ترش باهاش ا ... من یک سری دارهنمیدونمدو سریش ندیدم اونموقع که میخریدم بدون دسته بود و دسته دارکه من اول بدون دسته خریدم بعد رفتم عوض کردم دسته دار خریدم ولی هیچکس نگفت اینا دونوع و دو سری هم داره زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...