2777
2789
عنوان

پسر بچه بسیار وابسته به مادر

109 بازدید | 14 پست
سلام خانمهای گل، من پسرم الان 2 سالشه ولی جدیدا باهاش به یه مشکلی برخوردم الان 2 هفته هست توی خونه همش دنبالمه و یکسره تا منو نمی بینه شروع میکنه به گریه کردن یکسره هم از صبح تا شب میگه مامان. مامان بدون اینکه کاری داشته باشه واقعا برام عذاب آور شده در حالی که قبلا اصلا اینطوری نبود چند روز خونه مامانم هم میموند، الان حتی نمی تونم یه دستشویی برم، شما در این زمینه تجربه ای ندارید در اختیارم بذارید؟؟؟؟؟ اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم عزیزان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا بعضی ها بهم میگن دوره ای هست همه بچه ها یه دوره اینجوری میشن، ولی تو چه سنی معلوم نیست ولی من برام منطقی نیست این حرف آخه هر رفتاری باید دلیلی داشته باشه
شاید ناخواسته ترسوندینش از نبودن تون. یا شاید یه فیلمی دیده ک بچه مادرشو از دست داده. یا خواب دیده. من خودم ی بار خواب دیدم مامانم سوار ماشین شده و منم دارم دنبال ماشین میدوعم. بعد از اون تا مدت ها پیش مادرم میخوابیدم.با وجودی که 7 سالم بود. ولی نتونستم اون زمان ب کسی بگم چی بوده دلیلش.
نه هر چی فکر میکنم چیز خاصی یادم نمی یاد فقط آخرین دفعه 2 روز گذاشتمش خونه مادرم رفتم شمال وقتی برگشتم آوردمش خونه از همون فرداش اینجوری شد، از خونه مامانم هم خیالم جمع هست اون از من حساس تره سر بچه، قبلنا هم میذاشتم برم جایی ولی اینطوری نبود ممکنه چون الان عقلش بیشتر رسیده ایندفعه نبودمو خیلی احساس کرده باشه و نگرانه دوباره ازم جدا شه؟؟؟؟
همون دیگه بچه شما الان جدا شدن از شمارو میفهمه،همون دور روز کارساز بوده براش،دقیقا به خاطر همین نگرانه،بهش گفته بودین که میرین و بعد دو روز بر میگردین؟
دوستان عزیزی که لطف دارن و حال نی نی رو میپرسن،بنیامین عزیز بهترین جای ممکنه: تو بغل صاحبش،مالکش،خالقش....
به خاطر همونه فک کرده برای همیشه تنهاش میزارین،اگه راجب مدت جداییتون بهش توضیح بدین ارومتر میشه با اینکه بچه هست و اعداد رو بلد نیست اما درک میکنه
دوستان عزیزی که لطف دارن و حال نی نی رو میپرسن،بنیامین عزیز بهترین جای ممکنه: تو بغل صاحبش،مالکش،خالقش....