mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 عنوان بیبی چک 1634 بازدید | 74 پست سلام. بیبی چک شب بزنم اشکال داره؟ ۳ ساعته دستشویی نرفتم. صبح زدم روژان مثبت شد. اما میترسم منفی کاذب باشه میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست. 1399/07/15 | 20:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatmagolab عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1103 مثبت بشه كاذب نيسنترس حامله اييباز فردا صب بزنمثبت شو برو ازمايشعكس بي بي چكتو بزار😍😍😍اخرين پريوديت كي بود؟علاعمت چيه؟؟؟
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 مثبت بشه كاذب نيس نترس حامله ايي باز فردا صب بزن مثبت شو برو ازمايش عكس بي بي چكتو بزار😍😍😍 ا ... اخه بدبختی ۲ بار مثبت کادب دیدم.ان شاءالله دعا کن برامچشم حتماممنون میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 من چون تنبلی دارم پریودم تا ۴ ماهم طول میکشه فاصلش. الان دو ماهه اما میگفتم خب وقت هس. به اصرار شوهرم بیبی گداشتم مثبت شد. علائمم حالت تهوع دارم ولی میگفتم تلقینه. چون ماهای قبلم داشتم میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
fatmagolab عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1103 اخه بدبختی ۲ بار مثبت کادب دیدم. ان شاءالله دعا کن برام چشم حتما ممنون اجي موعدت كي بود؟؟اخرين بار كي پريود شدي؟علاعمت چيه؟؟؟عكس بي بي بزار لذفا😍🙏🏻
fatmagolab عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1103 من چون تنبلی دارم پریودم تا ۴ ماهم طول میکشه فاصلش. الان دو ماهه اما میگفتم خب وقت هس. به اصرار شوهر ... اها
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 اجي موعدت كي بود؟؟اخرين بار كي پريود شدي؟ علاعمت چيه؟؟؟ عكس بي بي بزار لذفا😍🙏🏻 آخرین بار حدود ۵۰ روز پیشعکسشو شرمنده رو گوشی شوهرمه خونه نیسعلائمم بالا گفتم میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
fatmagolab عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1103 آخرین بار حدود ۵۰ روز پیش عکسشو شرمنده رو گوشی شوهرمه خونه نیس علائمم بالا گفتم اگه بي بي چكت دوتا خط داره مباركه❤️
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 اها شما بارداری؟ میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 اگه بي بي چكت دوتا خط داره مباركه❤️ دو تا داره اما باورم نمیشه ۲ بار دیگم اینجوری شد و آزم منفی میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
fatmagolab عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1103 دو تا داره اما باورم نمیشه ۲ بار دیگم اینجوری شد و آزم منفی اخه امكان نداره بي بي مثبت شه الكيحتما حامله بودي ضعيف بود سقط شده
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 اخه امكان نداره بي بي مثبت شه الكي حتما حامله بودي ضعيف بود سقط شده ن همون وقت که بیبی مثبت شد آزمایش دادم منفی بود. بتا صفر بود حتی یک هم نبود. علائم سقطم نداشتم میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
fatmagolab عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1103 ن همون وقت که بیبی مثبت شد آزمایش دادم منفی بود. بتا صفر بود حتی یک هم نبود. علائم سقطم نداشتم اي باباخب مديكور استفاده كنچون من تا حالا بي بي الكي مثبت يا منفي نداشتم
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 اي بابا خب مديكور استفاده كن چون من تا حالا بي بي الكي مثبت يا منفي نداشتم آخه ی مثبت کاذبا مدیکور بود. خخروژان زدم اولین بارمه میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
sepanta24 عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 39 سلام خانوما میشه بگیدمن باردارم یانه؟عکسهای بی بی چک های من سه روزپشت هم