اره زن داداش خودم، الان هم بچش نزدیک یک سالشه. ان شاءالله به زودی باردار شی و به سلامتی زایمان کنی😍
ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که میگویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ. عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون میآیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خدا از دهنت بشنوه یعنی دکتر بهش گفته بود دهانه رحم عقبه؟ زنداداشت بعد چن وقت حامله شد؟
اره عزیزم، بعد از دوسه سال چون داداشمم یه مقدار مشکل داشت عمل واریکوسل کرد، خودشم تیروئید و... داشت که درمان کرد،
این مشکل نیست اصلا
فقط یادمه گفت دکتر گفته دهانه رحمت عقبه الان گفتی یادم افتاد
ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که میگویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ. عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون میآیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.