2777
2789
عنوان

دهانه رحم عقب است

1055 بازدید | 25 پست

سلام

من امروز رفتم عکس رنگی دکتر اول ک دید گف دهانه رحمت خیلی عقبه 

بعد عکس رو انجام داد...

بعد گف دهانه خیلی عقبه ماده به رحمت نرسیده.

بنظرتون منظورش همون رتروورس هس؟

یا نه

بنظرتون امکان داره من باردار بشم؟

کسی هس ک دکتر این حرفو بهش زده باشه؟

منتظر مامان شدن😍❤

اره زن داداش خودم، الان هم بچش نزدیک یک سالشه. ان شاءالله به زودی باردار شی و به سلامتی زایمان کنی😍

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره زن داداش خودم، الان هم بچش نزدیک یک سالشه. ان شاءالله به زودی باردار شی و به سلامتی زایمان کنی😍

خدا از دهنت بشنوه 

یعنی دکتر بهش گفته بود دهانه رحم عقبه؟

زنداداشت بعد چن وقت حامله شد؟

منتظر مامان شدن😍❤
واسه منم رحمم عقبه ولی دهانه همین اوله راحت انجام شد گفت عالیه  تو نت سرچ کردم تو بارداری بای ...

ن این بمن گف دهانه رحم عقبه 

از همون موقع انقد گریه کردم ک نگو

منتظر مامان شدن😍❤
بهش میگفتی چطور ممکنه و لطفا برام توضیح بده والا حسم میگه انگار الکی ازت پول گرفته

نه بنده خدا دکتر خوبیه 

دنیا فرخ تو مشهد خیلی معروفه 

و گفت فردا بیا تکرار کنم برات ببینم چی میشه...

منتظر مامان شدن😍❤
خدا از دهنت بشنوه  یعنی دکتر بهش گفته بود دهانه رحم عقبه؟ زنداداشت بعد چن وقت حامله شد؟

اره عزیزم، بعد از دوسه سال چون داداشمم یه مقدار مشکل داشت عمل واریکوسل کرد، خودشم تیروئید و... داشت که درمان کرد، 

این مشکل نیست اصلا 

فقط یادمه گفت دکتر گفته دهانه رحمت عقبه الان گفتی یادم افتاد

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.