2821
2789

😬🙄😐😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😬🙄😐😐

نمیگه ما عکس ندیده ها میدویم میایم 

سرمون به دیوار میخوره ☹☹☹

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
نمیگی ما عکس ندیده ها میدویم میایم  سرمون به دیوار میخوره ☹☹☹

منو چلا دعوا میکنی😥

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نمیگی ما عکس ندیده ها میدویم میایم  سرمون به دیوار میخوره ☹☹☹

😂😂😂😂😂دهنت سرویس

کسی که میخواد بره دویدنو یادش بدید .یه لقمه نون پنیرم براش بزارید تو راه ضعف نکنه برگرده.
منو چلا دعوا میکنی😥

اسی رو میگم 

به ما فکر نمیکنه 

بیا دستتو بده بریم یه جا دیگه 

اینجا کاسب نشدیم 😂😂

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
😂😂😂😂😂دهنت سرویس

والا 

همچین دویدم 

خوشحال که زود رسیدم 😐😐☹

[QUOTE=158469990]اسی رو میگم  به ما فکر نمیکنه  بیا دستتو بده بریم یه جا دیگه  اینجا کاسب نشدیم

بریم 😭😭😭😭😭