2777
2789
عنوان

خواستگار

307 بازدید | 9 پست

سلام به بچه های نی نی سایت.. حقیقتش من اصلا با مادرم یا دوستام راحت نیستم ک درباره‌ی این مسائل صحبت کنم.. من به خواستگار دارم توی اداره راه سازی قسمت راه آهن به صورت قرار دادی مشغول کار هستن ک ممکنه کارمند بشن ولی معلوم نیست... همه چیز این بنده خدا اوکی هست غیر از سنش ک ما سیزده سال و خورده فاصله سنی داریم و این منو میترسونه ک بعدا اون حوصله من رو نداشته باشه و اون خوشیاشو کرده باشه و حالا من جوونم دلم میخواد شیطنت کنم.. من 19 و یشون 32 سالشون هست. بنظرتون چه کنم؟ 

به ترست ادامه بده

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ۱۹ سالته هنوز خیلی جا داری

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

نمیدونم عزیز با یه مشاوره کاربلد مشورت کن

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
اخه اونقدر راحت نیستم ک با کسی صحبت کنم

عزیز فاصل سنیتون زیاده خودت برو مشاوره بگو شرایطشو کمکت میکنن

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤