2777
2789
عنوان

دیابت کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 35405 بازدید | 65 پست
ورزش خیلی مهمه هروز پیاده روی داشته باشه. م حتما شمارش کربوهیدارت ها رو اموزش ببینن.اگه تهران هستین ...

ماهم امروز متوجه شديم خواهرزاده ام ديابت داره خيلي روز سختي بود تموم قلبم دردميكنه٤سالشه پسرهست بيمارستان گذاشت سرش،نميدونم چيكاربايدبكنيم هنوز توشوكيم قندناشتاش٢٣٠بود،شمارمنظورتون از خبراي خوش براي درمان چيه

ماهم امروز متوجه شديم خواهرزاده ام ديابت داره خيلي روز سختي بود تموم قلبم دردميكنه٤سالشه پسرهست بيما ...

ميدونم عزيزم

من هنوز از اون روز كذايي توي شوكم

تيروييد من بعد از اون روز از كار افتاد...

سخته اما عادي ميشه عزيزم

خودش كم كم ياد ميگيره...

حتما با انجمن ديابت گابريك در تماس باشين فدات شم

شمارشو از نت پيدا كن مشاوره رايگان تلفني دارن

من هنوزم منتظر معجزه ام🌺

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ميدونم عزيزم من هنوز از اون روز كذايي توي شوكم تيروييد من بعد از اون روز از كار افتاد... سخته اما ...

شما اطلاعاتي از سنسور تست قند بدون سوزن دارين خوهرزادم فقط از سوزن تست ند ميترسه بايد چيكاركنيم بعد انگشتاي دستش داغون نميشه به مرور زمان

شما اطلاعاتي از سنسور تست قند بدون سوزن دارين خوهرزادم فقط از سوزن تست ند ميترسه بايد چيكاركنيم بعد ...

نه عزیزم من اطلاع ندارم

خواهر من دستگاه صفریک داره خیلییییییییی عالیه با ازمایشگاه چک کردیم دقیق نشون میده

سوزنشم کاملا بدون درد هست

مقدار خونی هم که لازم داره خیلیییییی کم

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
ما هم با همچین مشکلی دست و پنجه نرم میکنیم. اما محدود نباید بشه همه چیز میتونه بخوره بچه اما باید ام ...

سلام عزیزم. میشه اگه میدونی جواب سوالمو بدی. پسرم چند روز پیش سرماخورده بود آزمایش ادرار ازش گرفتن که گلوکز مثبت شد. این یعنی دیابت داره؟ بخدا دارم دیوونه میشم. البته قبل آزمایش سرم زده بود ممکن از اون باشه؟ 😔😔

سلام عزیزم. میشه اگه میدونی جواب سوالمو بدی. پسرم چند روز پیش سرماخورده بود آزمایش ادرار ازش گرفتن ک ...

سلام عزيز دلم

نميدونم راستش

اما ديابت انقد اروم و بي سر صدا نيست

تشنگي خيليييي شديد داره و مدام دسشويي

مثلا شب تا صبح ٥بار بره دسشويي و اب بخوره و رنگ پريده...لبا ميشه مثل چوب خشك....

اگه اين علايمو نداره ٩٩٪؜ ديابت نيست عزيزم

واسه اينكه اروم شي نشون دكتر بده جوابو😘

سلام عزيز دلم نميدونم راستش اما ديابت انقد اروم و بي سر صدا نيست تشنگي خيليييي شديد داره و مدام د ...

الهی قربونت برم. پسرم 14 ماهشه پوشک میپوشه پوشکش صبحا معمولی هست. نوبت دکترش 4شنبه هست. باورت میشه از خواب و خوراک افتادم. 

الهی قربونت برم. پسرم 14 ماهشه پوشک میپوشه پوشکش صبحا معمولی هست. نوبت دکترش 4شنبه هست. باورت میشه ا ...

نه عزیزم نگران نباش

اصلا دیابت طوی نیست که شک کنه ادم علایمش خیلییییییییییی شدیده

خیلی از انسولین زدن بدش میاد میگه یه ضعف برا خودش میدونه بهش بر می خوره

سلام عزیزم خوبی دختر خواهرتون بهتره؟منم یکی دو رو پیش فهمیدم خواهرم‌دیابت گرفته پنج و نیم سالشه😭

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚