2777
2789
عنوان

دیابت کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 35336 بازدید | 63 پست
شماها هم که دورین همش بگین اره بچه همسایه ما هم انسولین میزنه اتفاقا دکتر میخواسه قرص بده این گفته نه انسولین میخوام بزنم که خیلی سالم باشم....
هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
واسه اینکه قندش زیاد بالا نره همراه خوراکیهاش غذاهای پدفیبر بخوره مثه سبزیحات...مثلا با یه نصف موز دوتا خیار...با پرتقال دوتاخیار...اما اگه بتونه انسولین بزنه قبله مصرف خوراکیای شیرین خب خیلی بهتره.ما الان روزی 5 بار یا 6 بار تزریق میکنیم
هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که خیلی دلداریش میدم من خودم تو بارداریم هپارین می زنم همش جلوش می زنم و میگم ببین چقدر کبود شده اما خوشحالم می خوام نی نی دار بشم و همش می گم وای کی زده درسش خوب یا کلی دلداری اما خوب اخریش خیلی بد زیر بار زدن انسولین میره
نه عزیزم خواهرم. 10 سالشه. الان ناشتا تقریبا زیر 100 هست غیر لز مواقعی که عفونت داره مثلا گلو درد و عفونت سینوزیتو...و بعد از غذا زیر 150. اخه تلویزیون 24 ساعت داره از عوارض میگه واسه اینکه اونایی که دیابت دارن و بیخیالن یا نمیدونن دیابت دارن حواسشون باشه و بترسن.واسه همین روحیه بقیه رو هم میگیرن.
بهش بگین اگه کنترل نشه عوارض داره اما اگه وقتی مدام انسولین بزنی شاید چند ماه دیگه دیگه نیاز نباشه حتی.... همش بهش امید بدین تا زمانی که یکمی سرش بشه. بگین چند نفر بودن یه مدت که خیلی رعایت کردن خوب شدن...
ورزش خیلی مهمه هروز پیاده روی داشته باشه. م حتما شمارش کربوهیدارت ها رو اموزش ببینن.اگه تهران هستین که گابریک عالیه.اگه نه مثه من شهرستان هستین که خودتون باید به صورت تجربی یاد بگیرین. من خیلی اذیت شدم سه چهار ماه اول الان دیگه عادت کردیم. و خیلی هم امید داریم به چون خیلی خبرای خوبی هست از درمان
بهش بگین این عوارض بیشتر ماله کسایی هست که نوع 2 دارن.واقعا هم اینجوری هست چون کسایی که نوع دو دارن دیر متوجه بیماری میشن چون علایمه خاصی نداره و زمانی متوجه میشن که کار از کار گذشته