2821
2789
میترسم برم دکتر یعنی چی باید بری دکتر 

ترس برای چی.خدای نکرده اگه مشکلی هس هر چه زودتر رفع بشه بهتر.من هم درد زایمان طبیعی هم سزارین هم کوتاژ.هم تا دلت بخواد معاینه.....هیچ کدوم دردشون در حد مردن نبوده.چون ما خانوما درد وحشتناک پریود رو کشیدیم همه چی برامون قابل تحمل.ببخشیدا ولی بعضیا خودشون رو لوس میکنن چنان درد رو چن برابر تعریف میکنن ادم رو تا حد مرگ میترسونن. چن سال پیش خواستم برم لیزر بکینی از چن نفر پرسیدم دو نفر چنان بد تعریف کردن که کلا پشیمون شدم ولی یه نفر گف یه بار تجربش کن اگه تحمل نداشتی نرو.رفتم و انجام دادم اصلا اون چیزی نبود که بقیه می گفتن.همه ی دردها یه ساعتی تموم میشن فقد باید مغزتون رو گول بزنین که الان حالم داره بهتر میشه و یه چیز گرم بخورین و جوراب بپوشین بعد نیم ساعت تمام دردها فرو کش میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه عاشقشم 🤪🤪🤪🤪🤪

حاضرم ده تا بچه پشت سر هم 

بیارم 

اما یک بار استفاده نکنم 

کلا از اول عمرم دوبار مصرف کردم 😐😐

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
حاظرم تاآخرعمرم استفاده کنم امادوباره بچه دارنشم

🤣🤣🤣🤣🤣

چندتا بچه داری مگه ؟

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
یه دونه دوسالشه پوستموکنده

الهی خداببخشش 

یکی که کمه 🤦‍♀️🤦‍♀️

مرسی خانومی والااینوبااین شرایط جامعه بزرگش کنم برام بسه ازبه دنیاآوردن اینم پشیمونم بخدا

نگو عزیز خدا قهرش میاد 

خدابرات نگه دارش 

بهترین ها واستون پیش بیاد ان شاالله❤❤

نگو عزیز خدا قهرش میاد  خدابرات نگه دارش  بهترین ها واستون پیش بیاد ان شاالله❤❤

به خاطراین فسقلی نمیگم زبونم لال بشه به خاطراین وضع جامعه میگم ممنون دورت بگردم ایشالا😘😘😘😘😘

2828
2791
2779
2792