2821
2789
ببخشید خانمها میشه کاندوم زخم کنه ؟

اره کاندم ایجاد زخم میکنه.والا ب مردا اعتباری نیست ک هم نزنن باید جوجه کشی راه انداخت

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

آروم رابطه برقرار کنید

وایییییییی🤣🤣🤣🤣🤣

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره گلم حتما برو.بلا نسبت شما.خواهرم اینجور بود .میگف چن قطره خون داشتم با درد شدید بعد رابطه.جوری که بعضی وقتا گریه کرده.رفته بود پیش یه دکتر زنان خوب و پاپسمیر براش انجام داده بود چن ماه پیش.فهمیده بود سرطان خوش خیم داره و رحمش رو درآوردن. خدا رو شکر دو بچه داره.الانم خیلی خوبه خدا رو شکر.نترس اصلا فقد برو پیش یه دکتر خوب.نمیدونم ازمایش پاپسمیر چی بوده ولی فک کنم یه تیکه برداری هم انجام داده بود برا اطمینان.ان شاالله شما اینطور نباشین🌹

دهانه ی رحمت زخمه با دارو هم خوب نمیشه باید فریز کنی یا بسوزونی حتما عفونت زیاد بوده اهمییت ندادی زخم شده در اولین فرصت برو دکتر الان تا کرونا وضعش معلوم بشه  پماد کوتروموکسازول از داروخانه بگیر مصرف کن تا وقت کنی بری دکتر حتما برو پماد مصرف کنی شاید خون نیاد نگی خوب  شدی 

اره کاندم ایجاد زخم میکنه.والا ب مردا اعتباری نیست ک هم نزنن باید جوجه کشی راه انداخت

مارک تا مارک چی ؟من تازه زایمان کردم قبلا کاندوم میزدم احساس میکردم زخمم از اونه .

همیشه هم ازگذاشتنش ناراضی ان چنان منت میزارن سرآدم انگارچه لطفی بهت کردن🙁🙁🙁

😂😂😂😂😂😂😂

خدایی لطف دیگه 

کم میشه لذتش 🤭🤭

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
مارک تا مارک چی ؟من تازه زایمان کردم قبلا کاندوم میزدم احساس میکردم زخمم از اونه .

زایمان طبیعی.کان..م و ببخشیر ببخشید ضربه های محکم تا انتها

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بروباباهرسال جوجه کشی بکنی خوبه گوربابای لذت

من که خودم خوشم نمیاد ☹☹

نه سزارین شدم 

والا من هم طبیعی زایمان کردم.هم کا.. استفاده میکنیم.والا اخرشم نمیدونم علتش از چی شد دکتر میگه واسه ایناست.

😂😂😂😂😂😂😂 خدایی لطف دیگه  کم میشه لذتش 🤭🤭

🤣🤣🤣

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز