2777
2789
عنوان

فزمالیته

150 بازدید | 6 پست

دوستان لطفا راهنمایی کنید...میخوایم کلیپ اسپورت کنار دریا و جنگل بگیریم ولی نمیدونم لباس چی بپوشم اسپورت یا پیراهن بلند اینا یا لباس عروس...با توجه به اینکه هوا هم پاییزی و سرده نمیدونم چی بپوشم

بنظرم لباس مجلسی استین دار مخمل خیلی مناسبه

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم فرمالیتم پاییز بود. ی لباس سفید بلند دوختم. توو عکسام عالی شده. صبح یکم سرد بود چون طلوع خورشیدو میخواستم برا کلیپ اما طهر دیگه افتاب و عالی بود

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

اگه سردت نمیشه چون پاییزه توی پینترست سرچ کن کلی لباسای تم پاییزی زردو نارنجی خیلی خوشگل میاره پیراهن حریر، البته عکس اسپورت با فرمالیته فرق داره. اسپورت اسمش روشه لباس پیراهن بلوز شلوارو ایناس اما فرمالیته تا جایی که من میدونم لباس عروس میپوشن با میکاپ عروس که دیگه روز عروسی نرن برای عکاسی و خسته بشن .

تو را من چشم در راهم.❤️❤️ گرم یاد آوری یا نه. من از یادت نمیکاهم.🥲 تو را من چشم در راهم.❤️❤️

منم فرمالیتم پاییز بود. ی لباس سفید بلند دوختم. توو عکسام عالی شده. صبح یکم سرد بود چون طلوع خورشیدو ...

میشه عکس لباستونو ببینم یا شبیهشو سرچ کنید بفرستید

میشه عکس لباستونو ببینم یا شبیهشو سرچ کنید بفرستید

دقیقا این سبکی، اما دنباله‌دار 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز