2789
عنوان

کیا حسودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 45 پست

من ب اونایی ک راحت باردار میشن حسادت میکنم کلا با همه قطع رابطه کردم سیم کارتم عوض کردم ک عکس بچه هاشون نبینم ...خودم سه ساله منتظرم .

خدایا زندگیم را می‌سپارم ب دست های مهربان تو 
عزیزم این برمیگرده به کودکیت حتما برو پیش روانشناس مشکلت حل میشه 

اخه عزیزم من خدایی بدی نداشتم همیشه در مرکز توجه بودم و بهم خیلی محبت میشد...

البته اینم بگم مادر و پدرم زیاد دعوا میکردن ولی هیچوقت محبتشونو از من دریغ نکردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای جدی؟ خب آخه آدم چرا باید به کسی که مشکلاتش بیشتره حسودی کنه؟به چیاشون حسادتت میشه؟

نميدونم واقعا

كلي هم تاپيك زدم در موردش

خسته شدم

البته از قبل بهتر شدما

حتا ميخاستم ارتباطمو با بقيه قطع كنم بخاطر اين اخلاقم

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

خوشبحالت😐 ميشه با منم صحبت كني چيكار كنم حسود نباشم چطوري  اخه

خب خوشحالم از اینکه اطرافیانم یا دیگران موقعیت و شرایط خوب واسه زندگی دارن راحتن موفقن نمیدونم شاید به دل رحم بودنم و مهربونی هم ربط داره .اونا که باعث نشدن ما به جایی نرسیم هرکسی مسعول زندگی خودشه 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
خب خوشحالم از اینکه اطرافیانم یا دیگران موقعیت و شرایط خوب واسه زندگی دارن راحتن موفقن نمیدونم شاید ...

خب اخه مشكل من اينه ك توي اون چيزايي ك واسم اوكي هست هم حسودي ميكنم به بقيه 

مثلا دوستم وضع ماليش خوب نيس مجبوره بره سركار

بعد من راحت نشستم خونه

به اينم حسودي ميكنم!

انگار نميخام موفق شه نميدونم!!!!

من به هیچکس حسودی نمیکنم چون خداروشکر از همه شون بهترم و تا الان تصمیمات بهتری تو زندگیم گرفتم و موفقترم خداروشکر. منظورم اینکه شاید باشن از من پولدارتر یا امکاناتشون بیشتر باشه اما من از انتخابای زندگیم راضیم و اونچه به دست اوردم حاصل تلاش خودم بوده و بهش افتخار میکنم 

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
خب اخه مشكل من اينه ك توي اون چيزايي ك واسم اوكي هست هم حسودي ميكنم به بقيه  مثلا دوستم وضع ما ...

شایدم دوستت به تو حسودی میکنه که راحت نشستی خونه میخوری میخوابی 

از دوستت بدت میاد؟بهت بدی کرده؟حتما بخاطر اینه  

شایدم دوستت به تو حسودی میکنه که راحت نشستی خونه میخوری میخوابی  از دوستت بدت میاد؟بهت بدی کرد ...

بدي ك اره زياد

هر سري كار داره ياد من ميوفته

حتا بقيه دوستام باهاش قطع رابطه ان

نميدونم ب اينجاي ماجرا فك نكرده بودم😰ك شايد اوم حسودي كنه

بدي ك اره زياد هر سري كار داره ياد من ميوفته حتا بقيه دوستام باهاش قطع رابطه ان نميدونم ب اينجاي ...

خب واس همینه 

معلومه میکنه که باهات بده توام باهاش قطع رابطه کن راحت کن خودتو

خب واس همینه  معلومه میکنه که باهات بده توام باهاش قطع رابطه کن راحت کن خودتو

اوهوم بايد كمترش كنم ممنونم عزيزم

من نمیدونم این حسم حسادتت یا نفرت چون از دوست دخترای سابق شوهرم بدم میاد گاهی وقتا فکر میکنم به اونا حسودیم میشه چون شوهرم پسرخالمه چنتا از دوست دختراشو قبلا دیدم خوشگلن ولی خودمم خوشگلم ولی همش فکر میکنم اونا از من بهترن 😞

عشقم همسرمه ❣️
اخه عزیزم من خدایی بدی نداشتم همیشه در مرکز توجه بودم و بهم خیلی محبت میشد... البته اینم بگم مادر و ...

عزیزم شما که کل کودکیت یادت نیست،هیچ کس یادش نیست،دوران کودکی هم دوران مهمیه حتی یه شیر خوردن و ادرار و مدفوع میتونه توی روانت تو بزرگسالی تاثیر بزاره چه برسه چیزای دیگه ،،علتش فقط نمیتونه توجه نکردن باشه،ممکنه علتای دیگه ای هم داشته باشه مثل عدم امنیت،وسواس فکری،عزت نفس پایین،،که هر یک از اینا هم علتش برمیگرده به کودکی