بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب خوشحالم از اینکه اطرافیانم یا دیگران موقعیت و شرایط خوب واسه زندگی دارن راحتن موفقن نمیدونم شاید به دل رحم بودنم و مهربونی هم ربط داره .اونا که باعث نشدن ما به جایی نرسیم هرکسی مسعول زندگی خودشه
تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
من به هیچکس حسودی نمیکنم چون خداروشکر از همه شون بهترم و تا الان تصمیمات بهتری تو زندگیم گرفتم و موفقترم خداروشکر. منظورم اینکه شاید باشن از من پولدارتر یا امکاناتشون بیشتر باشه اما من از انتخابای زندگیم راضیم و اونچه به دست اوردم حاصل تلاش خودم بوده و بهش افتخار میکنم
بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن
من نمیدونم این حسم حسادتت یا نفرت چون از دوست دخترای سابق شوهرم بدم میاد گاهی وقتا فکر میکنم به اونا حسودیم میشه چون شوهرم پسرخالمه چنتا از دوست دختراشو قبلا دیدم خوشگلن ولی خودمم خوشگلم ولی همش فکر میکنم اونا از من بهترن 😞
اخه عزیزم من خدایی بدی نداشتم همیشه در مرکز توجه بودم و بهم خیلی محبت میشد... البته اینم بگم مادر و ...
عزیزم شما که کل کودکیت یادت نیست،هیچ کس یادش نیست،دوران کودکی هم دوران مهمیه حتی یه شیر خوردن و ادرار و مدفوع میتونه توی روانت تو بزرگسالی تاثیر بزاره چه برسه چیزای دیگه ،،علتش فقط نمیتونه توجه نکردن باشه،ممکنه علتای دیگه ای هم داشته باشه مثل عدم امنیت،وسواس فکری،عزت نفس پایین،،که هر یک از اینا هم علتش برمیگرده به کودکی