2821
2789
عنوان

کیا حسودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 45 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من قبلنا حسودی میکردم به ثروت و شانس بعضیا،ولی الان نه چون الان روی خودم کار کردم و بیشتر خودم شناختم و فهمیدم حسادت فقط باعث از بین بردن خودت میشه حسادت یه مشکل روحی که باید حل بشه برمیگرده به کودکی و اگه حل نشه باعث مریضی های بزرگی دور از جون سرطان میشه الان خیلی آرامش دارم و ذهنم روی داشته هام و خواسته هام گذاشتم واقعا اگه کسی هم ثروت داشته باشه به این فک نمیکنم که چقدر خوش شانس به این فک میکنم شاید واقعا یه زمانی واسش زحمت کشیده،شما دوست داری دیگران بهت حسودی کنن پس دیگران هم همینطورن،،خواهر شوهرت اگه همه کاراش جور میشه مال فکر مثبتشه که چیزای خوب جذب میکنه،پوست و اندامشم اگه ارثی نباشه حتما به پوست و اندامش میرسه

خخخخخ بهتر من شکم دارم انگار ۴ ماهه باردارم😂😂😂😂 باید ورزش کنم😁

😂😂😂

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
من قبلا اینطوری بودم انقدر گریه کردم و از خدا کمک خواستم که خدارو شکر بهتر شدم  ولی همچنان دوس ...

عزیزم این برمیگرده به کودکیت حتما برو پیش روانشناس مشکلت حل میشه 

من حسودممممممممممم

حتا ب كسي ك مشكلش از منم بيشتره حسودي ميكنم

حتا به كسي ك چيزي نداره ولي من اون چيزو دارم حسودي ميكنم

عزيزم تو ك عاديه حسوديت

😂😂😂

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

اصلا تاحالا حس حسادت تجربه نکردم

خوشبحالت😐

ميشه با منم صحبت كني چيكار كنم حسود نباشم چطوري  اخه

به جاریم😒وضعشون خوبه شوهرش اطاعتشه..هرچی جاریم جیغ جیغو و رُکه برعکس شوهرش ارومه..زنش توسرشم بزنه شوهرش هیچی نمیگ

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
من حسودممممممممممم حتا ب كسي ك مشكلش از منم بيشتره حسودي ميكنم حتا به كسي ك چيزي نداره ولي من اون ...

وای جدی؟ خب آخه آدم چرا باید به کسی که مشکلاتش بیشتره حسودی کنه؟به چیاشون حسادتت میشه؟

من قبلا اینطوری بودم انقدر گریه کردم و از خدا کمک خواستم که خدارو شکر بهتر شدم  ولی همچنان دوس ...

منم همينم واي

برتري بقيه رو دوس ندارم