2777
2789
عنوان

بنظرتون برم سونوگرافی یا نه؟

91 بازدید | 11 پست

یماه پیش آی یو دی  گذاشتم  بعد ده روز رفتم دکتر دید گفت ک بنظر ک خوب میاد سونو نوشت برام گفت سر یماه برو اما الان ک کرونا زیاد شده شوهرم میگه نمیخواد بری بنظرتون باید برم یا ن؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خودت دوست داری برو. یعنی شوهر برای رفتن سونو هم باید نظر بده؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خب هم پولشو میخواد بده هم باید خودش ببرتم خودمم زیاد دلم راضی نیست تو این وضعیت برم بیرون

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
من ك رفتم  ديگه كار درمان رو نميشه عقب انداخت

اخه درمان نیست فقط واسه اینه ک ببینه خوب جا افتاده یا ن حتی دیگه لکه بینیم ندارم

خب هم پولشو میخواد بده هم باید خودش ببرتم خودمم زیاد دلم راضی نیست تو این وضعیت برم بیرون

خب چون هزینه میده لزومی نداره تصمیم گیرنده باشه. 

اینکه شوهرت میبره خوبه. ولی بهش وابسته نباش و خودت برو

البته اگه خودت دوست داری

منم تنبلی تخمدان دارم دلم می خواد برم دکتر بتونم بچه دار شم ولی به خاطر کرونا نمی رم می ترسم برم ازم ...

اره اجی خیلی خطرناکه من واسه تنبلی تخمدانم دکتر قرص متفورمین و ال دی برام نوشت ولی خب اصلا وقت نکردم بخورم قرصارو متفورمین ک نصف ماه ال دیم منتظر بودم پریود شم بخورم ک نشدم اصلاحامله بودم 

خب چون هزینه میده لزومی نداره تصمیم گیرنده باشه.  اینکه شوهرت میبره خوبه. ولی بهش وابسته نباش ...

خودمبی دستو پاعم هیچ جارم بلد نیستم 

اره اجی خیلی خطرناکه من واسه تنبلی تخمدانم دکتر قرص متفورمین و ال دی برام نوشت ولی خب اصلا وقت نکردم ...

ای جان الهی به سلامتی این دورانت بگذره و نی نیت رو بغل کنی.من رحمم میوم ۴ سانتی داره می خوام با داروهای گیاهی درمان کنم چاره ای نیست هلاک بچه ام خدا به همه منتظرا این میوه رو بده

ای جان الهی به سلامتی این دورانت بگذره و نی نیت رو بغل کنی.من رحمم میوم ۴ سانتی داره می خوام با دارو ...

فداتشن عزیزم ب دنیا اومده ۹ ماهشم شده کار خدارو نگاه به یکی ک منتظره نمیده ولی ب کسی که نمیخواد میده البتع خداروشکر میکنم الانم خیلی دوسش دارم حتی طاقت یه لحظه دوریشم ندارم ولی اون اول ک حامله شدم خیلی زجر کشیدم شوهرم میگفت سقط کن مادرم میگفت نمیذارم سقط کنی ناقس میشی درکل چون تو عقد حامله شده بودم بارداری سختی بود