2821
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 21 پست
وااااااااااای یاخدایا دیگه نشانه ازاین بزرگ ترعلنی خواب دیدی سقطش نکن بخدا موهای تنم سیخ شد لابدیه ح ...

اره دیگه خودمم خیییلی ترسیدم وقتی از خاب بیدار شدم. باورت نمیشه ما همش 15 میلیون پول رهن خونه و مغازه داشتیم با این اوضاع اقتصادی اصلا خونه و مغازه برامون نبود.مغازه ای که داخلش بودیم گفته بود 40 میلیون ماهی 2 تومن خونه رو هم گفت 28 ماهی 250 . دیگه گفتم پناه برخدا نگهش داشتم .خداروشکر با همون 15 تومن که داشتیم تو بهترین جا تونستیم هم خونه بگیریم هم مغازه . 

توام کار خوبی کردی نگهش داشتی ثمرشو تو زندگیت میبینی.من فردا میرم برا سونو جنسیت . 18 هفته م

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره دیگه خودمم خیییلی ترسیدم وقتی از خاب بیدار شدم. باورت نمیشه ما همش 15 میلیون پول رهن خونه و مغاز ...

واااای عزیزم بخدامنم دقیقا تووضعیت شما هستم فقط پول پیش داریم نه طلا دارم نه پس اندازه خیلی وضعمون خرابه منم توکل بخدا نگه داشتم ایشالله قدم نی نی هامون پروخیروبرکت باشه بی پولی واقعاسخته 

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
واااای عزیزم بخدامنم دقیقا تووضعیت شما هستم فقط پول پیش داریم نه طلا دارم نه پس اندازه خیلی وضعمون خ ...

دقیقا منم نه طلا دارم نه پس انداز . تازه برا مغازه جنس اورده همسرم همش با چک . ولی شک نداشته باش مشکلاتت حل میشه فقط ایمان قلبی داشته باش و مطمئن باش شده نیم ساعت مونده باشه به وعده تخلیه خونت خدا برات بهترینشو جور میکنه

دقیقا منم نه طلا دارم نه پس انداز . تازه برا مغازه جنس اورده همسرم همش با چک . ولی شک نداشته باش مشک ...

ایشالله که خدا باقدم این بچه خیروبرکت به زندگی جفتمون بیاره خلاصه خیلی داغون هستم ایشالله مشکلات جفتمون باامدن این بچه حل بشه قدمش خیرواقعاگاهی اوقات ادم فکرکردنی دیوونه میشه

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز