لایر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 331 عنوان ازادشدن تخمك 81 بازدید | 10 پست سلام دوستان من امروز روز ١٥سيكلم هست ولي اصلا ترشح تخمك گذاري ندارم و احساس ميكنم اصلا تخمكم ازادنميشه روز ١٤سيكلمرفتم سونو سه تا فوليكول ١٨-١٤-١٣داشتم نميخوام امپول hcgبزنم شما راهكار ديگه اي به جز امپول براي ازادشدن تخمك ميدونيد سونوممنونم ازتون سوالات حقوقی شما را پاسخگو هستم.. 1399/07/15 | 15:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
solmaazm عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 86 من رفتم دکتر، گف الکی نمیشه آمپول زد، خوب نیست و اینا، فعلا ک معلوم نیس اصلا آزاد میشه یا نه، منم اینجوری فک میکردم ک آزاد نمیشهاز سه روز بعد از پاکیت کیت تخمک گذاری بذار، ببین چ روزی آزاد میشه، اونروز اقدام کنید
لایر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 331 خودش ازاد میشه من چند ماه اینجوریم یکی گفت استروژن بدنت کمه ممنونم عزيزمم سوالات حقوقی شما را پاسخگو هستم..
لایر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 331 من رفتم دکتر، گف الکی نمیشه آمپول زد، خوب نیست و اینا، فعلا ک معلوم نیس اصلا آزاد میشه یا نه، منم ای ... از كيت ماه پيش استفاده كردم دوتا خط افتاد رفتم سونو ازادنشده بود دكتر گفت كاذب نشون داده نميدونم والا سوالات حقوقی شما را پاسخگو هستم..
solmaazm عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 86 از كيت ماه پيش استفاده كردم دوتا خط افتاد رفتم سونو ازادنشده بود دكتر گفت كاذب نشون داده نميدونم وال ... خطی ک باید پررنگ میشده، از خط اصلی پررنگ تر یا همرنگش شده بود؟
لایر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 331 خطی ک باید پررنگ میشده، از خط اصلی پررنگ تر یا همرنگش شده بود؟ والا يه بار پررنگ شد يه بارم همرنگ بود سوالات حقوقی شما را پاسخگو هستم..
solmaazm عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 86 والا يه بار پررنگ شد يه بارم همرنگ بود خب همونموقع مثبت بوده پس، اونروز اقدام کردین؟
لایر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 331 خب همونموقع مثبت بوده پس، اونروز اقدام کردین؟ بله ولي فرداش رفتم سونو گفت تخمكت ازادنشده سوالات حقوقی شما را پاسخگو هستم..