2777
2789
عنوان

زن که خرج داره ارج داره موفقین❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 78 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنی که مستقله و اعتماد به نفس داره ارج داره

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
کی نی نی سایتیا از این جمله میکشن بیرون خدا میدونه

تو توی سایت چیکار میکنی هان؟؟؟؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

نه قبول ندارم این داستانو!مگه ارزش یه زن به طاهرشه؟این چیزیه که خودمون به مردها تلقین کردیم که اگه زنی این مدلی نبود حق داری خیانت کنی .وگرنه من زن میشناسم که به خودشم خیلی نمیرسید ولی همسر خوبی بود و جمع کرد حسابی خونه ویلا زمین ماشین خوب  .بیشترشم به اسم زنه زد اقا  خیلیم دوسش داره 

عزیزم اون مال قدیم بود ک سه ماه کار میکردن ی سال یه خانواده میخوردن......الان مردای بدبخت جونشون برل ...

اینم درسته❤

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

چقدر مسخره 

الان شوهرا از صبح ساعت ۶ میرن سر کار تا ساعت ۸ شب بعد ما بیاییم الکی پولشون خرج لباس و چیزای بیخودی کنیم؟ من نمیگم لباس بده نمیگم ولخرجی بده ولی تو این اقتصاد خیلی بد حداقل یکم درک داشته باشین