2777
2789
من اصلا متوجه نشدم مشکل از کدوم سمت بود خودش یا همسرش    

خودش بوده خودش واژینیسموسه فکر کرده با اون کار و با از بین رفتن اون مشکلش حل میشه درحالیکه اصل مشکلش یه چیز دیگست.. حالا خودش متوجه میشه که کارش بی فایده بوده.واژینیسموس نیاز به درمان روحی داره با مشاوره و یسری ورزشا

من فقط از ترس این که پیش همون دکتر نرم اینکارو کردم چون واقعا خجالت میکشم و احساس خیلی بدی بهم میده

خجالت نکش چون خیلی مراجعه کننده اینطوری دارن. سرچ کن کجا هستن درمانگرای واژینیسموس و برو. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی سربسته در بارش صحبت کردم یه دختری مثل من که اطلاعی نداره باید از کی بپرسه

چی پرسیدی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

عزیزم اون چیزی ک من دیدم سربسته نبود گفتی کردم تو پاره کردم😐از این واضح تر هم داریم؟ 

روزمرگی هامو یادتون میدم... مطمئنم ترفندای باحالیه ب تاپیکام سر بزنید😉(تبلیغ نیست 😐بخونین میفهمین منظورم چیه) 
من فقط از ترس این که پیش همون دکتر نرم اینکارو کردم چون واقعا خجالت میکشم و احساس خیلی بدی بهم میده

دختر جان توجه متخصص به این قضیه مثل شنیدن اخبار ورزشی واسه ماست مثلا

اصلا اهمیت نمیده کی هستی. براش یه مساله تکراریه که چک میکنه و برای درمان کمک میکنه

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
خودش بوده خودش واژینیسموسه فکر کرده با اون کار و با از بین رفتن اون مشکلش حل میشه درحالیکه اصل مشکلش ...

واژینیسموس چیه؟حتی موقعی که ترس ندارم اتفاق می افته...همین مورد مشابه هم برای مامانم پیش آمده بودند ولی ظاهراً وقتی میرن دکتر یک شیء بزرگ و سفت و سخت رو وارد آن ناحیه می کنند تا ناحیه گشاد بشه و دیگه هم مشکلی پیش نمیاد

راه های درمان تو اینترنتم هست؟

واژینیسموس چیه؟حتی موقعی که ترس ندارم اتفاق می افته...همین مورد مشابه هم برای مامانم پیش آمده بودند ...

واژینیسموس یعنی عضلاتت خود به خود و غیر ارادی منقبض میشه و اجازه اونکار رو بهتون نمیده.. والا چیزی به اسم گشاد شدن نداریم خیلی حرف الکی هست. تو اینترنت هست ولی خودت نمیتونی چون گفتم که همزمان با ورزشا باید بری پیش خود س ک س تراپیست و طی 5تا8جلسه به مرور مشکلت رو حل میکنه.