2777
2789
عنوان

اقدام

100 بازدید | 7 پست

سلام من ماه دوم اقدامم الان ده روز پیش اقدام کردم از اون موقع کمر درد گرفتم کمر دردم بی سابقس خانمای با تجربه اگ میدونین بگین دلیلش؟؟؟؟

خدایا کمکم‌ کن❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ذهن خودتو با این چیزا بهم نریز ... الان برای علایم خیلی زوده ....

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     
یعنی چی ۱۰روزپیش اقدام کردی! من متوجه نمیشه یعنی ۱۰روزرابطه نیست🧐

چرا رابطه هست عزیزم ولی از اولین اقدامم ک ده روز پیش بعد پاک شدنم بود تا حالا کمر درد گرفتم

خدایا کمکم‌ کن❤
ینی کمر دردم از عفونته؟ممکنه ک جلوگیری نکردنم باعث عفونت شد باشه؟

نمیدونم والا ... مگه عفونت دارید ؟

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....