mahdie_r مدیر استارتر عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 10371 عنوان کی مثل منه 81 بازدید | 8 پست شوهرم خسیس نیست وضعشم متوسطه اما من سختمه کلا ازش پول بگیرم شما چطور 1399/07/15 | 10:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریاجوونم عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 1052 منم همینطورولی من این سختی رو به جون میخرماما فریادرسی نیست إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیک الْمُشْتَکی وَ عَلَیک الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اَللَّــهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَینَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِک مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِی یا عَلِی یا مُحَمَّدُ اِکفِیانِی فَإِنَّکمَا کافِیانِ وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکمَا نَاصِرَانِ یا مَوْلانَا یا صَاحِبَ الزَّمَانِ اَلْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ
mahdie_r مدیر استارتر عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 10371 چرا سختته؟؟ من مث اب خوردن ازش پول میگیرم خب باید بده خوش بحالت من سختمه نمیتونم چرا
کالیفرنیا۱۲۳ عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 249 من از شوهرم بخوام پول نمیدهمیگ چند نیازته کیفم اونجاس برو بردار دو برابر پولی ک نیازمه برمیداره پس اندازم میکنم خیلی وقته ازش پول نخواستم خودم برمیدارم یا خیلی احتیاجم بسه کارتشو میده
mahdie_r مدیر استارتر عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 10371 من از شوهرم بخوام پول نمیده میگ چند نیازته کیفم اونجاس برو بردار دو برابر پولی ... خوبه پس انداز میکنی من نمیتونم اصلا
کالیفرنیا۱۲۳ عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 249 خوبه پس انداز میکنی من نمیتونم اصلا همیشه چن میلیون پس انداز دارم یعنی بی پول نمیتونم بمونم ولی چ فایده ببینم شوهرم نداره دودستی تقدیمش میکنم یعنی تو این ۱۰ سال نشده ک برا خودم نگه شون دارم یا طلا اینا بخرم سری آخر مرداد ماه بود ۵ تومن دادم بهش چکش پاس شد
mahdie_r مدیر استارتر عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 10371 همیشه چن میلیون پس انداز دارم یعنی بی پول نمیتونم بمونم ولی چ فایده ببینم شوهرم نداره دودستی تقدیمش ... چه خانم خوبی خدا حفظتون کنه