2777
2789

امروز چنده

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکم کاهش قیمت هست بعد از یکی دوماه دوباره بالا میره 

در بهترین حالت قیمتا ثبات پیدا میکنن 

هیچوقت دیگه طلا چرمی ۱۳۰تومنو دلا ۳تومنو نمیبینید

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
یکم کاهش قیمت هست بعد از یکی دوماه دوباره بالا میره  در بهترین حالت قیمتا ثبات پیدا میکنن ...

البته امیدوارم شرایط زندگی برای همه مون ازین وضعیت بد و نامعلوم خارج بشه، منم باورم نمیشه که یهو اینقددددر افت کنه! ولی اینقدر شرایط ناپایدار همش میترسم 

الان چتده؟یکی توهمین سایت مصمم بود ک دلار سه هفته دیگه میشه۶تومن البته بعید میدونم اصن ارزون بشه

آره اکثرا بعید میدونیم........ولی اینقدر همه چیز غیر قابل پیش بینی شده، انگار هیچی بعید نیست، کی فکرشو میکرد طلا و دلار اینقدر بکشن بالا

البته امیدوارم شرایط زندگی برای همه مون ازین وضعیت بد و نامعلوم خارج بشه، منم باورم نمیشه که یهو این ...

همه چی به انتخابات سال بعد بستگی داره 

من که چشمم آب نمیخوره طلا ارزون بشه!

هرکاری میخواهی بکنی بکن فقط عاقلانه 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

والا روش کای بالا پایین شدن قیمتها تو ایران اینطوریه👇👇👇

مثلا ی جنس ۵۰ هزاری میشه ۷۰ بعد میشه ۱۰۰ بعد ۱۵۰ بعد میگن ما افزایش قیمت رو کنترل میکنیمو در اینده ای نه چندان دور شاهد افت قیمت شدید این جنس هستین بعد چند وقت میگن قیمتو کاهش دادیم قیمت جدید و کاهش یافته ۱۱۰ 😏😏😏😏

بعد کسی بهشون نمیگه🐴🐂🐐خودشونن این جنس تا چندوقت پیش ۵۰ بوده چرا ب ۱۱۰ میگی قیمت کاهش یافته.

این ی مثال بود همونطور ک قیمت پراید تصاعدی رفت بالا بعد چندین ماه قبل ی حدود ۱۰ میلیون کم کردن ازاون قیمت نجومی و وحشتناک  گفتن افت قیمت البته دوباره فک کنم رفت بالا.

فقط دارن خودشونو مسخره میکنن.

یا اجناسو دپو میکنن ک بگن نایابه از دسترس دور میکنن بعد یهو با ی قیمت نجومی میریزن تو بازار همون جنسا رو.

متاسفانه وقتی مسئولین خودشون ..........

ی ضرب المثل هست ک میگه هرچی بگندد  نمکش میزنند وای ب روزی ک بگندد نمک

الان مملکت ما دقیقا تو همین مرحله اس.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز