اسفندی_78 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 5343 عنوان کاربر لییییلا 115 بازدید | 18 پست چراترکیده. کسی خبرداره. صمیمی ترین دوستم بود اخه خانم عزیز ، میدونی همین زمانیکه امضای منو میخونی دیگه تکرا نمیشه🤔؟پس واکن اون لبارو😁 یک لبخند بزن غم غصرو بریز دور 🤩به اطرافیانت لبخند بزن حتی اگه مصنوعی باشه بهشون انرژی میده بزار تواین دوران سخت حداقل دیدن تو خوشحالشون کنه😍🤩اونوقت ازشادیا اونا خودتم دوبرابر شاد میشی واین سیکل ادامه پیدا میکنه🤩🤩😍❤ 1399/07/15 | 10:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zendgimasal عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 1090 همونی ک دورهمی گذاشته بود؟ عزیزم وقتی میبینی بحثت با کسی ب جایی نمیرسه بگو حق با شماست هم اون طرف اروم میشه هم اعصابتو از دستش نجات دادی ،احترامتم نگه داشتی
اسفندی_78 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 5343 همونی ک دورهمی گذاشته بود؟ بله خانم عزیز ، میدونی همین زمانیکه امضای منو میخونی دیگه تکرا نمیشه🤔؟پس واکن اون لبارو😁 یک لبخند بزن غم غصرو بریز دور 🤩به اطرافیانت لبخند بزن حتی اگه مصنوعی باشه بهشون انرژی میده بزار تواین دوران سخت حداقل دیدن تو خوشحالشون کنه😍🤩اونوقت ازشادیا اونا خودتم دوبرابر شاد میشی واین سیکل ادامه پیدا میکنه🤩🤩😍❤
آراااامششش عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2964 بله منم براش یه تاپیک زدم 😟نمیدونم چرا ترکید یه روز صبح پاشدم تو شخصی جوابشو بدم دیدم بیچاره تعلیق شده آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙
اسفندی_78 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 5343 منم براش یه تاپیک زدم 😟 نمیدونم چرا ترکید یه روز صبح پاشدم تو شخصی جوابشو بدم دیدم بیچاره ت ... من هیچ دوستی اینجا غیر از اون نداشتم دوروز نت نداشتم الان اودم دیدم ترکیده خانم عزیز ، میدونی همین زمانیکه امضای منو میخونی دیگه تکرا نمیشه🤔؟پس واکن اون لبارو😁 یک لبخند بزن غم غصرو بریز دور 🤩به اطرافیانت لبخند بزن حتی اگه مصنوعی باشه بهشون انرژی میده بزار تواین دوران سخت حداقل دیدن تو خوشحالشون کنه😍🤩اونوقت ازشادیا اونا خودتم دوبرابر شاد میشی واین سیکل ادامه پیدا میکنه🤩🤩😍❤
آراااامششش عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2964 من هیچ دوستی اینجا غیر از اون نداشتم دوروز نت نداشتم الان اودم دیدم ترکیده 😟به نینی یار گفتم کاربر لییییلا رو آزاد کنید نکرده هنوز آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙
اسفندی_78 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 5343 😟 به نینی یار گفتم کاربر لییییلا رو آزاد کنید نکرده هنوز شام علت نمیدونی چرا ترکید خانم عزیز ، میدونی همین زمانیکه امضای منو میخونی دیگه تکرا نمیشه🤔؟پس واکن اون لبارو😁 یک لبخند بزن غم غصرو بریز دور 🤩به اطرافیانت لبخند بزن حتی اگه مصنوعی باشه بهشون انرژی میده بزار تواین دوران سخت حداقل دیدن تو خوشحالشون کنه😍🤩اونوقت ازشادیا اونا خودتم دوبرابر شاد میشی واین سیکل ادامه پیدا میکنه🤩🤩😍❤
آراااامششش عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2964 شام علت نمیدونی چرا ترکید به نی نی یار گفتم گفت حرف سیاسی زده دیگه نگف بدبخت دقیقا چیگف😟 آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙
آراااامششش عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2964 من هیچ دوستی اینجا غیر از اون نداشتم دوروز نت نداشتم الان اودم دیدم ترکیده اسی جون رفتم تاپیک قبلت لیلا رو ریپ کردم گفتم کجایی😂😂برات یه خاطرم نوشتمتوی تاپیک دعوات آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙
اسفندی_78 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 5343 به نی نی یار گفتم گفت حرف سیاسی زده دیگه نگف بدبخت دقیقا چیگف😟 واقعا حیف کاربرای فوق اعاده ای مثل لیلا میرن و یه مشت بچه باقی میمونن خانم عزیز ، میدونی همین زمانیکه امضای منو میخونی دیگه تکرا نمیشه🤔؟پس واکن اون لبارو😁 یک لبخند بزن غم غصرو بریز دور 🤩به اطرافیانت لبخند بزن حتی اگه مصنوعی باشه بهشون انرژی میده بزار تواین دوران سخت حداقل دیدن تو خوشحالشون کنه😍🤩اونوقت ازشادیا اونا خودتم دوبرابر شاد میشی واین سیکل ادامه پیدا میکنه🤩🤩😍❤
اسفندی_78 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 5343 اسی جون رفتم تاپیک قبلت لیلا رو ریپ کردم گفتم کجایی😂😂 برات یه خاطرم نوشتم توی تاپیک دع ... میسی میرم میخونم الان خانم عزیز ، میدونی همین زمانیکه امضای منو میخونی دیگه تکرا نمیشه🤔؟پس واکن اون لبارو😁 یک لبخند بزن غم غصرو بریز دور 🤩به اطرافیانت لبخند بزن حتی اگه مصنوعی باشه بهشون انرژی میده بزار تواین دوران سخت حداقل دیدن تو خوشحالشون کنه😍🤩اونوقت ازشادیا اونا خودتم دوبرابر شاد میشی واین سیکل ادامه پیدا میکنه🤩🤩😍❤
آراااامششش عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2964 واقعا حیف کاربرای فوق اعاده ای مثل لیلا میرن و یه مشت بچه باقی میمونن 😟😟 یه هفته طول میکشه یا برای همیشه ؟؟ آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙
آراااامششش عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2964 میسی میرم میخونم الان 😉😅❤ آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙
hپروفسوربالتازار۱۳۷۸ عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 1289 من هیچ دوستی اینجا غیر از اون نداشتم دوروز نت نداشتم الان اودم دیدم ترکیده واقعاهیچ دوستی غیرازاون نداری این جا ازت اصلا انتظار نداشتم فاطمه 😑😑😑
اسفندی_78 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 5343 واقعاهیچ دوستی غیرازاون نداری این جا ازت اصلا انتظار نداشتم فاطمه 😑😑😑 ببخشید عزیزم دیگه روم نمیشد بهت پیام بدم خانم عزیز ، میدونی همین زمانیکه امضای منو میخونی دیگه تکرا نمیشه🤔؟پس واکن اون لبارو😁 یک لبخند بزن غم غصرو بریز دور 🤩به اطرافیانت لبخند بزن حتی اگه مصنوعی باشه بهشون انرژی میده بزار تواین دوران سخت حداقل دیدن تو خوشحالشون کنه😍🤩اونوقت ازشادیا اونا خودتم دوبرابر شاد میشی واین سیکل ادامه پیدا میکنه🤩🤩😍❤