2777
2789
کهنه هارو باچی میشوری؟من ماشین کهته شورددارم ولی اتوماتیک نیست باید توحموم ابشو خالی کنم

منم کهنه شوردارم بغل دسشویی گداشتم شلنگ داره آبشم همونجا میندازم خالی میش خیلی راحت استفاده ش یه دورم میزنم آب میکشه آخرشم بادست یه بار آب میکشم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببم راضی نباشی بی بی کینگ اصلا نخر چون بدترازببم منم اینجا پیشنهاد دادن افتصاح بود گرفتم کوکومی که ا ...

کهنه رو هر چندساعت عوض میکنی؟

من چندبار بستم پاش زخم شد

همین پوشکم که میبندم زخم میشه گاهی

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
من الان یه ماه بی بی کینگ میزنم خیلب راضبم  ببم یه بار خریدم دوبسته بچهام هردوسوزش شدید قرمز ش ...

درسته ایرانیا حالا حالاها به بچه ها نمیسازن بوی بدم میدن بایه بار جیش

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
کهنه رو هر چندساعت عوض میکنی؟ من چندبار بستم پاش زخم شد همین پوشکم که میبندم زخم میشه گاهی

اولا کهنه ی خوب بگیر دوما حتما باصابون لباس کودک یا پودر صابون فیروز بشور باکهنه شور که عالیه بشوری حتما پهن کن آفتاب الانم که زمستون روبخاری یا پکیج من دقیق دوساعت بازمیکنم پمادمیزنم صبا بااب صابون میشورم پوشک دونه ای ۲۰۰۰بیشتر واقعا گرونه دیرم عوض کنی واس بچه بده شبا هم ببم میبندم تاصب

کهنه چون جذب نمیکنه زیادم خوب نیست مکه چقد مونده لز پوشک بگیری

پسرم دوسالشه تا الان پوشکش کردم..یکبارم برای گرفتنش اقدام کردم ولی نشد چون باردار بودم سختم بود اصلا حرفمو نمیفهمید بیخیال شدم الانم دخترم کوچیکه نمیرسم هی بب مش دستشویی

پوشک دوتا بچه و شیر خشک یکم هزینش زیاد میشه آخه

کهنه چون جذب نمیکنه زیادم خوب نیست مکه چقد مونده لز پوشک بگیری

باید سردوساعت عوص کنی من یه هفته س میبندم سه روز کشید تا یاد گرفتم ولی راصی یم دخترم خیلی کمترتو جیش میمونه باید زود عوص کنی نم نده همینم باعث میش بچه اکثرا خشک

پسرم دوسالشه تا الان پوشکش کردم..یکبارم برای گرفتنش اقدام کردم ولی نشد چون باردار بودم سختم بود اصلا ...

بببن پس دیگه دیره واس کهنه سعی کن بیریش دسشویی

اولا کهنه ی خوب بگیر دوما حتما باصابون لباس کودک یا پودر صابون فیروز بشور باکهنه شور که عالیه بشوری ...

من شبا پوشک نمیکنم چون جیش نمیکنه

همون برای روزم همش پوشک نمیشه آخه دوتا بچه

ببم میگیرم یه بسته ده تایی 22 تومن

من شبا پوشک نمیکنم چون جیش نمیکنه همون برای روزم همش پوشک نمیشه آخه دوتا بچه ببم میگیرم یه بسته ده ...

بزرگرو بگیر کوچیکرم کهنه ببندفقط یه کم زرنگ باش سر دوساعت عوص کن تمیز بشور میبینی بهتر ازپوشک

بببن پس دیگه دیره واس کهنه سعی کن بیریش دسشویی

میبرمش همش گریه میکنه میگه شلوارمو بپوشون میارم خونه بعد کارشو میکنه

وقتیم پوشکه تا یکاری میکنه سریع میگه منو بشور ولی قبلش نمیگه

میبرمش همش گریه میکنه میگه شلوارمو بپوشون میارم خونه بعد کارشو میکنه وقتیم پوشکه تا یکاری میکنه سری ...

تشویق کن سخته خدایی ولی برچسب بگیر هردفعه دسشویی بردی یه دونه بده بهش

پسرم دوسالشه تا الان پوشکش کردم..یکبارم برای گرفتنش اقدام کردم ولی نشد چون باردار بودم سختم بود اصلا ...

پسرت و چهار پنج ماه دیگه شروع کن بگیر 

من اللن پسرم نزدیکه سه سالشه

واقعن دوسالگی آمادگی نداشت دیگهدوسال و هفت ماهش بود گرفتم دوروزه یاد گرفت اوایل پی پی رو نمیرفت میگفت پوشک کن پی پی کنم ولی سر یکهفته اونم یاد گرفت فقط شبا پوشک میکردم الانم یه ماه میشه شبا هم دیگه دستشویی نمیکنه شاید از هر ده بار یه بار جیش کنه که اونم تشکچه میذارم

من که واقعن اذیت شدم دوتا بچه شیر به شیره دارم اللن دخترم یکسالشه  واقعن هزینخ برام زیاد بود ماهی پونصد چهارصد پدل پوشک جفتشون میشد