(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
کمی آهسته تر دنیا💫🌏 به شلاق🎭تو در بندم................ دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐 به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷♀️ به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃....... ........
خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰میسپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱
همه چیز ب ادویه بستگی داره، پیازش باید زیاد باشه ،گوشت چرخ تازه باید بزنی ،گوجه و روغن زیاااد ته دی ...
بجز سیب زمینی و پیاز و رب گوجه چیز دیگه ای به ماکارونی نمیزنم ته دیگ هم معمولا نمیذارم شاید سیب زمینی گذاشتم(این روش و یکسالی میشه کشف کردم😂)
انقدر خوشمزه میشه ماکارونیم که بچه ها یه بشقاب میخورن میرن یه دور میزنن میان یه بشقاب دیگه هم میخورن😂😂😂
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
وقتی موادت رو هم سرخ کردی رب گوجه رو هم توش سرخ کن که حسابی رنگ پس بده بعد آخرش که مواد رو لابلای ماکارونی تو قابلمه ریختی ته اون طرف که مواد رو سرخ کردی یه کوچولو آب جوش بریز اون آب جوش رو بریز روی ماکارونی خیییلی کم آب بربزیا دیگه نیای ماکارونیت رو خمیر کنی🤕
اولا روغنش باید زیاد باشه دوما زردچوبه اش هم زیاد بزن سوما سه تا قاشق غذا خوری پر هم رب بزن بعد اینارو توی پیاز داغت حسابی تفت بده بعد یه کم اب بریز توش که مثل سس بشه بزار یه کم بجوشه و یه کمم ابلیمو بزن به سست
نکته طلایی ماکارونی اینه که در مرحله اضافه کردن رب روغن کافی باشه و بعد از اضافه کردن رب و تفت دادن رب در روغن، به هیچ وجه به مایه ماکارونی نباید اب اضافه شود.
اضافه کردن اب در این مرحله هم مزه مایه ماکارونی را بد می کند و هم رنگ ماکارونی از قرمز خوش رنگ به نارنجی تغییر می کند.
قد ۱۷۰ 😊😊 وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍
بجز سیب زمینی و پیاز و رب گوجه چیز دیگه ای به ماکارونی نمیزنم ته دیگ هم معمولا نمیذارم شاید سیب زمین ...
بدون سویا؟
خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰میسپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱
گوشت چرخ کرده قبلا میزدم ولی خودم چون بدم میومد نمیتونستم خوب بخورم
دیگه نزدم
یعنی طعمش خیلی خیلی خوبه ها😋😋
سویا که تراریخته ست کلا نمیخوریم گوشت چرخ کرده قبلا میزدم ولی خودم چون بدم میومد نمیتونستم خوب بخور ...
نوش جان