2777
2789
عنوان

ماکارونی قرمز و خوشمزه

| مشاهده متن کامل بحث + 10764 بازدید | 52 پست
من که نمیزنم چون ربش و روغنش به اندازه ست سفت نمیشه سسم اگر سفت بود روغنش و یکم بیشتر کن  ول ...

اره موافقم 

مواد ماکارونی باید خوب سرخ بشه و روغن بندازه 

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

اره موافقم  مواد ماکارونی باید خوب سرخ بشه و روغن بندازه

آفرین👌

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم بدش میاد  فقط با سویا دوست داره  گوشت چرخی و مرغ دوس نداره

من از بوی اینا بدم میاد تو ماکارونی

سویا هم قبلا میزدم ولی از وقتی فهمیدم تراریخته ست دیگه نخریدیم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

حالا یچی بگم 

من خونه خودم یه شهر دیگس شمال بعد خونه خودم ماکارونی میپزم زیاد جالب نمیشع به نظرم بعد خونه پدرم ک ه یه استان دیگس میام ماکارونی میپزم عالی میشه

حس میکنم اب منطقه رو‌ماکارونی من تاثیر داره 😆😆😆

حالا یه سوال کلا وقتی ماکارونی میپزیم شما هم همینجورید هرچی هم ادویه بزنی باز کلا خود ماکارونی یه بوی خاصی داره وقتی میبری جلو بینی دقیقا بووی نچسبش و ادم میفهمه راهی نیست اون بو رواز بین برد 

حالا نفهمیدم به مواد ماکارونی اب بزنم یا نزنم 😬😬همه گغتن بزن یه نفر گفت نزن 

آب نزن گلم

آب بریزی مثل همون ماکارونی های نارنجی بیمزه میشه که اولش خودت گفتی

قد ۱۷۰ 😊😊  وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍 
حالا یه سوال کلا وقتی ماکارونی میپزیم شما هم همینجورید هرچی هم ادویه بزنی باز کلا خود ماکارونی یه بو ...

آویشن باید بزنی

وقتی مایه گوشتی اماده شد و زیرش رو خاموش کردی پودر اویشن اسیاب شده بریز و فقط هم بزن. خیلی خوشبو میشه

قد ۱۷۰ 😊😊  وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍 
2790
2778
2791
2779
2792