2821
2789
عنوان

سوال دارم

87 بازدید | 16 پست

اقا  اینایی که تو اینستا خیلی پیجشون خوبه و زندگیشونم عوض شده  چجوری شده که اینجوری شده 

بعضیاشون بنظرم از اول وضع مالیشون خوب بوده که تونستن پیجشونم بالا ببرن از هر لحاظی اخه الان من بخوام پیج بزنم توش پست بزارم ویدیو خوب بزارم اول به یه دوربین خوب نیاز دارم همون دوربینه خوب الان کلی پولشه 😐 حالا این یه نمونش بود خلاصه بیایید منو توجیح کنید چیشد که اونجوری شد من نمیفهمم

درتاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد 🤩🤩 اولین دیدار من شروع شد ،شروع اتفاقای خوب برای منه دیگه قراره همه چی عالی پیش بره مطمئنم همه چی همونجوری ک میخوام پیش میره و من با قدرت ادامه میدم پر قدرت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینستاتو پاک کن 

اسمت😮😮😮🤐🤐🤐🤐🤐🤐

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
اینستاتو پاک کن 

اصلا ندارم

درتاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد 🤩🤩 اولین دیدار من شروع شد ،شروع اتفاقای خوب برای منه دیگه قراره همه چی عالی پیش بره مطمئنم همه چی همونجوری ک میخوام پیش میره و من با قدرت ادامه میدم پر قدرت
اینستاتو پاک کن از من میشنوی

ندارم سوالشو به ذهنم رسید😅

اولاشو ببینی کیفیت اونام پایین بوده نه رینگ لایتی بوده نه گوشی اخرین مدل

دیگه باید ببینی چی ویو میخوره

الان مثلا حمدلانه😐

چرتو پرتای قدیمیو بگو بعد اخرش بزار حمدلا حمدلا😐⁦🙌🏿⁩

ARE YOU DUMB?? ...STUPID
همیشه خواستم خرابکاری کنم ولی نتونستم🥺

عاها اون خراب کار

خاک تو سر مغز کثیفم🤦

رفتم حموم حتما لیف میکشم🤣🤣

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
پس به اون عوضیایی که تو اینستا حال همه رو خراب میکنن فکر نکن❤

چی بگم یه دختره هست تو انیستا محجبسو اولاشو یادمه  روسری یاد میداد بعده چند وقت رفتم دوباره دیدم میگاپ ارتیست شده پیجش خفن شده 😐 شاخام دراومد ولی کلا پولداره بنظرم وضعشم خوب میزنه حتی نمیدونم 

یا مثلا سیسی اون معلوم بود شروع کرد پیجشو زد بعد وضعش خوب شد ولی بعصیا واقعا نمیدونم😐😑😑

چی بگم یه دختره هست تو انیستا محجبسو اولاشو یادمه  روسری یاد میداد بعده چند وقت رفتم دوباره دید ...

درگیرشون نشو داستان زیاده .فالو فیک میخرن ویدئو میزارن پیجاشون بازه کی بدش میاد بره ببینه فالوراشو میبینن ترغیب میشن فالو میکنن

به هرحال محیط کثیفیه اصلا خوشم نمیاد همه هم دیگه ارایشگرن 

2823
2791
2779
2792