2821
2789

ینی چ؟

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اعتماد بنفس داشته باش دختر هیچکسی کامل نیست بعدم اصن مگه انگشت چزو زیباییه کی میاد انگشتا ببینه بیخیال خودت خودتا دوست داشته باش من انقدردیدم که مثلا مشکل جدی ظاهری داشتن اما خیلی اعتماد بنفس داشتن شما که مشکله حادی ندارید تنت سلامت 

❤❤❤❤
از من خیلی زشتن  منم همش استرس دارم مث تو سه تاش دراز و بلندن دقیقا هر سه تاش ی اندازه دو تاش ...

پای استارتر هم مث پای شماست 

اشکالی نداره که هر کسی یجوره

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

عزیزم هرکس یجوره نباید از بدن خودت خجالت بکشی خداروشکر تن و بدن سالم داری

همه که مثل هم نیستن هر کس یه سروشکل و فرمی داره

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

وای مث مال منه 

دقیقا همینطوره

من تا پای عملم رفتم ک دکتر حقانی فقط انجام میده ولی خب خیلی سختههههه عملش 

و اون روز ک رفتم مطب اومدم خونه مچ پام پیچ خورد خیلی بدجور کار ب گچو اتلو اینا رسید انگار خدا میخواست ی چیزیرو بهم بگه

ولی باز از سرم نرفته