2777
2789
عزیزم  من یک ساله دارم...ثابت نیس...در میارم میذارم..مگه ثابت داریم؟ یعنی عمل؟

نه یکی از فامیلامون دیدم داره گفت ثابت میزارم اصلا ضدعفونیهم نمیکنم تازه باهاشم میخوابم و حموم میرم تا یک سال بعدش میندازم یکی جدیدمیگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه یکی از فامیلامون دیدم داره گفت ثابت میزارم اصلا ضدعفونیهم نمیکنم تازه باهاشم میخوابم و حموم میرم ...

وا این عفونت میگنه که....من مدام دکتر میرم همچین چیزی نشنیدم و اجازه نمیده...هر شب در میارم با سرم شستشو میشورم و داخل مایع لنز میذارم...

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
وا این عفونت میگنه که....من مدام دکتر میرم همچین چیزی نشنیدم و اجازه نمیده...هر شب در میارم با سرم ش ...

نمیدونم والا گفت اینجوری استفاده میکنم.گفتم تایپیک بزنم ببینم نظر دوستان چیه

وا این عفونت میگنه که....من مدام دکتر میرم همچین چیزی نشنیدم و اجازه نمیده...هر شب در میارم با سرم ش ...

من خودم نمره چشم 1/5 هست و عینک میزنم و اصلا عینک دوست ندارم.از لنز میترسم چون ترس دارم یهو عفونت کنه یا لنز گیر کنه یا چیزای دیگه 

لنز ثابت نداریم والا  لنز طبی هس من دارم میتونی استفاده کنی ولی روزانه ست باید قبل خواب دربیار ...

تا حالا چشات عفونت نکرده؟یکی دیدم لنز توی چشمش گیر کرده بود ترسیده شدم.

تا حالا چشات عفونت نکرده؟یکی دیدم لنز توی چشمش گیر کرده بود ترسیده شدم.

باید مارک خوب بگیری و اینکه باید ضدعفونی کنی با مایع لنز مرغوب کلا خیلی حساسه چشم باید خیلی مراقبت کرد