2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه فکر نمی‌کنم☹ من واقعا مجبورم برم، ولی واقعا نمی‌دونم کجا بهتره🥺

عزیزم پودر بزنی بهتر نیست ؟ چنجا شنیدم عوارض داره و اگه هم نداشته باشه بعد یه مدت باز درمیاد 😣

من خودم ارزومه یه چیزی اختراع شه از شرشون خلاص شم . کمر نمونده برام دیک😭

عزیزم پودر بزنی بهتر نیست ؟ چنجا شنیدم عوارض داره و اگه هم نداشته باشه بعد یه مدت باز درمیاد 😣 من ...

آخه موهای زیر چونه‌م مثل ریش مردا شده😭 فقط بند یا وکس جوابگوعه که اگه بخوام هفته‌ای یکبار استفاده کنم پوست صورتم خیلی خراب می‌شه مخصوصا اینکه ریشه‌هاشم خیلی سفت و سخته🥺

من برای دکتر طبیعی برای آخر تابستون وقت گرفتم، شما کجا می‌رین؟ دستگاهشون چیه؟ اگه خوبه برم اونجا

دکتر ازاده طبیعی من برا ریزش مو میرفتم خبلی داروهای گرون مبداد میگف از داردخونه کنارمون بگیر بدرد نمیخورد تجویزش سه ماه نزدیک ۳ تومن دارو گرفتم هیچی ب هیچی.من مرکز لیزر گندم میرم دستگاهش پلاتینیوم پلاس ۲۰۲۱ مرکز لیزرشم جدید بازشده و همه چی نو و من راضیم تو فردوسی.