2777
2789

من ک در هر حالتی ب پشت میخابم🤣

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜

همه مثل هم‌نیستن😑😐

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب نوار بهداشتی مخصوص شب بگیر که بلند باشه بعدم من دستمال کاغذی گوله می کنم میزارم که یه سد بشه خونا نریزه

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

منم عادتمه خیلی نمی تونم به پهلو بخوابم خون زیادمیاد. حالا؟

نه مثل همیشه اس

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜
خب نوار بهداشتی مخصوص شب بگیر که بلند باشه بعدم من دستمال کاغذی گوله می کنم میزارم که یه سد بشه خونا ...

می‌گرفتم همیشه ایندفعه تموم کردم بعدشم یادم رفته بخرم😑😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز