2777
2789

منم با اینکه مجرد هستم هم تنبلی تخمدان دارم هم کیست،نمیدونم چرا به وجود میاد ولی یکی از دلایلش ژنتیکه و بعضی های سیستم رحمشون اینطوریه

بادکش گرم هر یک شب درمیان تا 21 روز،دمنوش رازیانه هرشب به جز زمان قاعدگی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگی داره به نوع کیست. معمولا کیست ها همون فولیکول هایی هستن که به علت بالا پایین شدن هورمون ها بزرگ میشن و آزاد نمیشن و تبدیل به کیست میشم

بیشترشون با دارو درمان میشه در حد شدید باشه با جراحی درمیارن

سردی... موقع ظرف شستن پیشبند ببند .. موقع پری زیاد تو حموم نمون.. سردی نخور.. تا ده روز مونده به پری ناشتا دوسین بخور.. شکمتو با روغن سیاهدانه ماساژ بده .. فست فود و غذاهای ناسالم و روغن های مزخرف را کنار بزار.. رو سرامیک پا برهنه نباش

منم با اینکه مجرد هستم هم تنبلی تخمدان دارم هم کیست،نمیدونم چرا به وجود میاد ولی یکی از دلایلش ژنتیک ...

یکی دوبار رازیانه خوردم پریودم تا چندماه قطع شد میترسم بخورم

همه این کارهارو انجام میدم متاسفانه

چند وقته؟ من سالها در گیر بودم ده سال قرص هورمونی خوردم .. با همین چیزا که گفتم فقط جواب گرفتم . همه داروهامو قطع کردم شش ماه این کارا را کردم رفتم سونو سایز تخمدان هام نرمال شده بود. حتی کیست های سینم غیب شده بودن در حالی که قبلا از شدت دردشون گریه میکردم. 

چند وقته؟ من سالها در گیر بودم ده سال قرص هورمونی خوردم .. با همین چیزا که گفتم فقط جواب گرفتم . همه ...

نه با رعایت کردنشون منظورم نبود

منظوز اینه که موقع پریودی حموم میرم زیاد

رو سرامیک میشینم یا راه میرم 

سردی میخورم

باید این کارهارو انجام ندم دیگه

نه با رعایت کردنشون منظورم نبود منظوز اینه که موقع پریودی حموم میرم زیاد رو سرامیک میشینم یا راه م ...

اهان .. رعایت کن یه مدت حتما نتیجه میگیری انشالله .. رازیانه هم نخور.. راستی اگر متاهلی و قصد بارداری داری بگو که ممنوعیاتشو بهت بگم یهو سقط نکنی