2777
2789

بهترین خاطره کودکیم که خیلی دوست دارم بخاطرش به اون دوران برگردم،وجود برادر نازنینم بود که وقتی ۷ساله بودم شهید شد.خیلی برام عزیز بود ،خیلی دلم تنگه براش. همش ۷ روز از خدمتش مونده بود که شهید شد.😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امروز پف فیلم پویا رو یهو دیدم داشتم بهش فک میکردم چقد دلتنگ روزاییم که با پسر خاله هامو آبجیم ی انیمیشن جدید میگرفتیم با کلی ذوقو هیجان خوراکی میخریدیم میدیدیمش از ته دلم آرزو کردم کاش یبار دیگه اون حسو تجربه میکردم😔

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

دلم برا روزایی تنگه اون موقع گازنبود برف میزد تاکمر من وداداشم وخواهرم چکمه رنگیا میپوشیدیم میرفتیم برف بازی بعد میومدیم خونه دورچراغ اعلاالدین میخوابیدیم پامون جلوش میگرفتیم گرم شه ‌...چه روزایه خوبی بود😥😥😣😣

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت.   

بهترين روزهاي عمرم

پدرم هرشب كه خونه مي اومد يك ساعت باهامون بازي ميكرد 

قبل از اومدنش سفارش هاي هرشب منو خواهرام رو ميگرفت(خوراكي و اين داستانا) 

كلي چيز خوب ديگه واقعا عالي بود عاشق پدر و مادرم كه گذاشتن از بچگي لذت ببرم چون مطمئنم ريشه ي خيلي مشكلات ادما بر ميگرده به كودكي

از كجا آمده ام،آمدنم بهر چه بود

كودكي نسبتن خوبي داشتم اما كلن دلم ميخواد رو به جلو باشم و حتي به بهترين روزمم برنكردم تموم شده!يادمه مهدكودكي ك بوديم مامانامون كادو برامون ميخريدن ميدادن به معلم مهدكودك بعد ميكفتن فرشته مهربون برامون خريده😂😂خنده داره

😱دختره منم تک فرزنده یعنی واقعا اینقدر بده

بله نتنهابچگیش بلکه الانم بزرگ شدم نه رفت وامدی نه هم صحبتی مامانمم که پاش دردمیکنه نه میتونه کمکم کنه نه بچه هامو میتونم پیشش بزارم نه چیزایی که ادم به خواهرش میگه رو به مادرم میتونم بگم واسه زایمانم هیچکسو نداشتم بیاد بیمارستان اصلا یه وضعییی

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........