p_i_n_k_i مدیر استارتر عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 378 عنوان خدا 35 بازدید | 6 پست تا حالا حاجتتونو گرفتین؟ خدا توجه کرده بهتون؟ دعای خاصی خوندید؟! 1399/07/15 | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_موفرفرری عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 11223 اره بهش توکل کن بهترینو نصیبت میکنه اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
p_i_n_k_i مدیر استارتر عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 378 اره بهش توکل کن بهترینو نصیبت میکنه احساس میکنم اصلا صدامو نمیشنوه بااینکه خیلی شرایط سختی دارم و کلی دعا میکنم و... ولی اصلا جوابی نمیده بهم😔
دخترک_موفرفرری عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 11223 احساس میکنم اصلا صدامو نمیشنوه بااینکه خیلی شرایط سختی دارم و کلی دعا میکنم و... ولی ا ... ببین من صدام از جای گرم درنمیاد ولی به این ایه اعتقاد دارم یعنی بهم ثابت شده چه بسا چیزی را خوب میدانید درحالی ک به ضرر شماست و چه بسا از چیزی کراهت دارید ولی او به سود شماستانشالله حاجت دلت با مصلحت خدا یکی باش💕 اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
p_i_n_k_i مدیر استارتر عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 378 ببین من صدام از جای گرم درنمیاد ولی به این ایه اعتقاد دارم یعنی بهم ثابت شده چه بسا چیزی را خ ... منم به این جمله اعتقاد دارم. ولی از خدا پنهون نیست از شماها چه پنهون، خیلی شدید به شغل و پول نیاز دارم. هر کاری میکنم نمیشه، خدا هم انگار نمیشنوه صدامو
دخترک_موفرفرری عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 11223 منم به این جمله اعتقاد دارم. ولی از خدا پنهون نیست از شماها چه پنهون، خیلی شدید به شغل و پول ... واقعا میفهمم بی پولی سخته این روزا خیلی ها باهاش درگیریمشما تلاشتو کن انشالله ب نتیجه برسه تلاشات اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
p_i_n_k_i مدیر استارتر عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 378 واقعا میفهمم بی پولی سخته این روزا خیلی ها باهاش درگیریم شما تلاشتو کن انشالله ب نتیجه برسه تلاشات ممنون عزیزم